The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 kimseye link falan verme bence ss lerde senin nickin gözüküyodu , alakalı bişeylere okumadan "accept" demiş olabilirsin ve sızdırmak kabul edebilirler senin linkinin ortalıkta dolaşmasını ... yok hepimiz iyi niyetliyiz ama zopanın teki çıkar b.k olur olay ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hmm o da doğru evet, beta testerlara geçiriyorlar bazen hukuki yollardan ama Türk beta testera bir şey yapabileceklerini sanmıyorum ama gene de dikkatli olmak lazım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 da adamda oyun oynamaktan ss falan koymuyo ... hmm4 tarihi rezil bir oyun hele hele çıktığı gün alıp hurra diyip bilg e kurup * bu ne yaw ? * başı böyledir sonra düzelir eheh , multiplayer kapalı :( * eee buda ne ? diyip sanki dayak yemiş gibi kalmıştım öylece ... bi daha Hmm3,3.5 çıkmaz kolay kolay ama yakın bişey olsun yeter ... alooo SS istiyok , preview istiyok :):):)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bir şifreyi heralde heryerde kullanıyosun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ss de isteriz ama asıl fraps le bi video yaparsan varya dadundan yinmez[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Gerçekten ss biraz yaş iş bence riske girme ne olursa olsun. Hehe. Ama prewiev yaz yeter :p[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: -Cleglaw-, 07 Ekim 2005 09:09 tarihinde demiş ki: Bir şifreyi heralde heryerde kullanıyosun. :) b.k ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bu arada beta testte Phonix ve Death Knigth lara rastladım. Naetral Creature olmuşlar. İkiside feci derecede güçlü. Yeni resimler koyucaktım ama demekki bişey paylaşmaya gelmiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hayırlı olsun len :-) Benm yerimede oyna yarıylda geldiğimde bnm makinede oynarız ramlari veririm yada hehe[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 e hadi abi prewiew ... yap bişiler anlat yaw ... camping falan varmıydı ne uzerıne hıkaye sarıyomu ordular dengelımı buyuler ubermı vsvsvs[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Cintonik, 05 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki: hereos nedir ? =) camı açtım atlıcam bekliyorum gerçekmi solediin diye[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 doğru söylemiş hereos diye bişe mi var? :D[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 09 Ekim 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Savaşlar çok çok zevkli. Savaş alanının büyüklüğü daha dengeli hale getirilmiş. Yani bu alan küçük dedirtmedi hiç. insiyatif, büyü efektleri, büyü adetleri tek kelimeyle harika! Atmosfer tam olmuş. Town müzkleri başarılı. Her town kendine has bir iki çok ilginç ve taktik binalar içeriyor. Dungeon town u dengesiz bir biçimde fazla güçlü çoğu beta testera göre. Undeadlerin çoğu yaratığı etheral. Yani belli ihtimalle onlara yapılan saldırı ıska geçiyor. Mesela ghostlar bu özelliği sahipler. 2 de 1 şansla ona yapılan saldırı ıska geçiyor. Bu harika özelliği verirken teraziyi dengelemek için onların gücü biraz düşürmüşler. Yani dandik birimler var sayılır. Neyseki bu dandik birimler etherallik, özel yetenekleri, ve sayılarındaki çokluklarıyla açıklarını rahatlıkla kapatıyorlar, hiç telaş etmeyin. Acedemy daha çok doğu kültüründen esinlenerek yaratılmış. Kubbeli binaların ağırlıkta olduğu bir gökada şeklinde acedemy townları. gorgoyle ve golem çok eleştiri alan yaratıklar. Golemin yürüme animasyonu fazlasıyla yavaş, izlerken uykunuzu getirebilir. Gorgoyle ise güçsüz, saçma bir şekilde saldırıyor(elleriyle mezar taşına benzeyen bir aş tutuyor silah olarak). Underground tamamlanmamış ve geliştirilmeye ihtiyaç duyuyor. Görüşünüzü kapatan çok şey var yeraltında. görüşünüzü kapatan demişken aslında yeryüzündede birazda olsun bu sorundan bahsetmek mümkün. Çok doğal ve harika bir uyum içinde tasarlanmış doğa içinden alınıcak eşyaları, artifactleri, yaratıkları farketmek çok güç olabiliyor. Kamera açıları çok güzel. Hele kamerayı istediğimiz gibi döndürebilmemiz ve büyük oranda zoom out- zoom in yapabilmemiz çok kolaylık sağlıyor bir çok konuda. Üstelik eliniz çok rahat alışıyor kameraya. Hero Trail özelliğine değinmeden geçemicem. Bir turluk bırakılan hero izleri multi oyunlara çok zevk katmış. öylece dolaşırken rakibinizin bıraktığı izleri farkediyorsunuz. bu size kaçmak için zamanı ya da gereken süpriz saldırıyı yaratabiliyor. Çok kullanışlı, sizi hiç rahatsız etmeyen bir ufak kutucukla karşınızdakiyle sohbet edebiliyorsunuz. Üstelik bu kutucuk savaş ekranında, town ekranındada mevcut. artık eskisi gibi savaş yaparken karşınızdaki oyuncunun mesajlarından bihaber kalmak yok. Betada çok şeyi hala bizden saklamakta ısrarlı ubisoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 -Cleglaw- Harika Anlatmışsın gerçekten okurken çok zevk aldım . Tebrikler. Hala oynamayı bekliyorum...özlüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar