Innocente Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Gerçekten çok güzel bir grup.Ankaralı bir black metal grubu.Türkiyenin en iyi black metal gruplarından bir tanesi.Bateristleri Oktay aynı zamanda Self Tortureda da çalmaktadır.Dinlemenizi tavsiye ederim[signature][hline]Sana boynumuzu eğeriz sanma.Hakkımı gelir alırız zorla -Duman- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hımmm through the temple of farewell(sanırım boyle yazılıodu) die bi şarkıları var gercekten çok guzel...ama dağıldı die biliorum raven woods nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yok dağılmadılar. Hatta yeni albüm kayıtlarını tamamladılar, son aşamadalar. Birkaç ay içinde piyasada olacak. Birkaç parçalarını dinleme imkanım oldu yeni albümden, güzel bir çalışma olacak. Ben de dinlemenizi tavsiye ediyorum.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 O Grup adını benden aldı .. ^^[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 indirebilceğim bir kaynak varmı? demek istiyorum ismi güzel (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar