LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bizim okulda her ögrenci bu sene tarih kitaplarımızda olmayan (Inkilap Tarihi ) bir konu hakkında kaynaklara dayanan bir yazı hazırlayıp derse götürüp okuyacak.Size sormak istedim şimdi sınıfın kitaplarda geçmeyen hangi olay hakkında bilgilendirilmesi onlara en çok yararı , en çok bilinci sağlar ?Ben sarıkamış ı düşünmüştüm hiçbi kitapta yok... ama sizinde fikrinizi almak istiyorum .[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konu alacak çok şey var. Ama beni sevindiren nokta müfredat dışında bir yol izlemekte olan öğretmeniniz oldu. Bizim öğretmenlerimizden böyle birşey ne yazıkki görmedik.Kitaptan oku oku oku, tarih budur budur budur yapıldı bize. Şanslı olduğunuz bilin. :) Konu olarak bence Kurtuluş savaşı dönemlerinde geçen kahramanlıkları, İstanbul'daki İngiliz garnizonlarından nasıl silahları, telsizleri kaçırdığımızı konu alan şeyleri seçebilirsin.Bunların tarih kitaplarında pek yer aldığını sanmıyorum.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sözde ermeni soykırımı. lise kitaplarında olabilir ama 2-3 satırla bahsedip geçiyorlar. sen ayrıntılı bir şekilde anlatırsan olayları yararlı olabilir bence.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hehe ermeni soykırımını hemen kaptılar zaten korkmayın o anlatılacak...[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bizde de yapıldı bu.Bana 1.dünya savaşında ki gizli anlaşmalar düştü ama nerden bulabilecegim hakkında hiçbi fikrim yok.Acaba bikaç link verebilir misiniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 1. Dunya savasi gizli anlasmalari arasinda Ortadogu'da en fazla etkisi olan Sykes-Picot'tur internet'te aratirsan bulabilirsin bunun disinda, ingilizce biliyorsan ve imkanin varsa "The peace to end all peace" ve "Paris 1919" gayet guzel ve bilgilendirici kitaplar.[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar