olmuyor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 3 günür yeni account açmayı deniorm olmuyor.7 tane yeni e-mail lin herbirine bir accuont actm sozde ama bi türlü mail lere bizim onaylamamız gereken soru yada her neyse gelmio..:'( Türkiyeden alımı yasaklanmıs olabilir mi ? NE alaka diceksiniz ama hani premiumlar engellenmişti ya bunada acaba o şekilde bi yasak getirilmiş olabilirmi ? Yoksa oyun bana kıllığına mı gondermıo.. Sürekli inadına yeni mail acıp register ı ona göre yapıorm ama hala olmuyor yardm pls..Siz ne düşünüyorsunuz bunun hakkında? pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yaf daha dün aldım account mail servsinide bi problem vardır belki ondan olabilir.[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olmuyor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 O zaman bu kesin bana kıllık olsun die yapıor. 3 gündür uğrasıom.. Gelen ses " tın tıınnn" 12 yada 13 mail oldu galiba yazdm mailleri bi köseye beklemedeym...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bide junk maile bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
free2urself Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 abi site zaten banlı deil mi nerden acc alıyosunuz?? cevap verirseniz sevinirim[signature][hline]to much free in here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lynx187 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yaw siteye zaten girmiyoo :( siz nasıl girdiniz ip ile alakalı bişi diyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olmuyor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Site girio maillerime karsılık gelmio ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mario_TR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ülke seçimini başka ülke yapta dene bakalım bi ne gibi şeyler olacak :) bence bir dene[signature][hline]KhanJAR Level 61 Mage Ares El Morad Clan ( paTRiot ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 abi bırakın şu pls leri yaa herşeye pls pls anne tuz pls baba harçlık pls nedir bu ya bi pls pls dir gidiyo yeter pls :D pls pls pls[signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mario_TR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sen dediğimi yap ülke bölümünü turkey yapma başka ülke yapta dene ben bir kere öle yaptım oldu dene bence..[signature][hline]KhanJAR Level 61 Mage Ares El Morad Clan ( paTRiot ) NP 12.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Gothic, 09 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki: abi bırakın şu pls leri yaa herşeye pls pls anne tuz pls baba harçlık pls nedir bu ya bi pls pls dir gidiyo yeter pls :D pls pls pls avrupa birliqine girios inglizce orenmek lazim :D:D arkadaslar simdiden alisdirma yapiorlar pls pls :):):):)[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 iyide birtek oyunda değilki pls pls ler türkiye de ab ye pls pls pls çekiyor[signature][hline]Anne Aşığım--Sus Ben Sana Aşık Olunca Söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olmuyor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 pls olmuyor pls papua yeni gineyi sectm pilis olmadı pilis 3 kez pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 acc açıpp napcanızz açmayınn boşver oynamayın bu oyunu ne kadar çok türk olursa o kdarda pislik oluyo oyunda bi yönden iyi oldu siteye giremememiz[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :15k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar