Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ekranda yaptigim herseyi film gibi kaydetmek yani .wmv formatinda kaydetmek istiyorum... Hani program ile yapabilirim ? yardımlariniz bekliyorum[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 camtasia studio'nun programı vardı.. googleden aratırsan bulursun hemen
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 tşk ederim[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 çok banel bi soru ama niye yau :D niye lazım nabacan :D[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan..
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 River Past Screen Recorder Pro Dvd formatında bile kaydedebiliyorsun...[signature][hline]Polly http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space
Öne çıkan mesajlar