Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım lütden..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ankara da oturuyorum, Papillon cins bir köpek almak istiyorum lakin nerden alacağımı bilmiyorum, birkaç petshop a sordum getirtmek lazım dediler, daha kesin bilgi verebilecek arkadaşlar bir ilgilenebilir mi lütfen?
not:öm den muhtemel fiyatlarınıda atarsanız sevinirim.[signature][hline]The one side moon is always dark.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
pet shop'tan pet shop'a farklılık gösterebilir. genelde istediğiniz ırk köpekleri getiriyorlar. başka türlü bulabilmen zor. genelde golden,terrier vb. tarzdaki köpekleri getirtiyorlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
En az 1000 $ dan getirirler öyle bi cins köpeği talep pek fazla olmadıgı ıcın Sana Bilkentteki pet shopa bakmanı tavsiye ederim[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
Eveeeeeet Papillon olayımın 900$ denmesi üzerine gittim hemen 2.tercihimi aldım, gerçi bana kalsa direk bunu alırdım ama kız arkadaşımla beraber olduğumuz için önce onun dediğini yapayım dedim. :D
Efendim kızımızın adı Venedik ve o bir Golden.(resimlerini sonra koyucam) 7 haftalık. Danışmak istediğim çok şey var umarım yardımcı olabilirsiniz.
1- Şimdi petshop ta ayda bir yıkanması gerekiyor dediler, bizim araştırmalarımız 6 ayda bir diyor, doğrusu nedir?
2- Hergün fırçalamalı mıyız?
3- Aşıları daha yapılmadı haliyle peki aşıları bitene kadar yıkamayalım mı, biraz kokuyoda ? :D
4- Petshop tan aldığımız ve adamların bundan başka birşey yemesin dediği kuru mamadan yemiyor, sabır mı göstermeliyiz yoksa başka birşey olabilir mi gerçi yarın veterinere gidicez.
5- Çok mahzun görünüyor, hiç sesi çıkmıyor tamam hareketli falan ama, Golden yavrularının genel özelliği midir?
6- Taşa ya da parkeye çıkma eğilimi var, buralarda uyursa üşürmü ? :D
Şimdilik bu kadar, teşekkürler.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Mesaj tarihi:
Ah ben kadiköy de o hayvan satan petshopların birinde bi Chinchila yavrusu gördüm ALLAHIM bu kadar olur bi kedi çıldırıyodum herif te o kadar kötü bi herif ki görseniz tipi tam davar :D öldüresim geldi annem zaten cebeleşmişti herifle dedi ne kadar a satıyosun adam dedı 500 kaat annem dedı yazık diilmi hayvana satıyosun fln diye eleman kem küm etti annem dövecekti herifi walla :D[signature][hline][b]cats rulz =)
çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön.
her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben.
vazgeç artık yıldızlardan..
  • Yeni Oluştur...