arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 her öksürüşünde biten hayatı izleyen o acı çekiyordu artık her azından gelen kan damlasında midesi bulanıyordu aklına eski köpeği geldikçe gözyaşlarını tutamıyordu hastaydı onun köpeği bir gün ...ölüceini hissettiği gün ormana kaçıp sessiz sessiz ölmek istemişti ertesi gün ölüsü çıkmıştı ormandan köpeğini örnek almış gibi odasına kaçmıştı oda artık bitiyordu oyun son kez ayağa kalkmak istedi kaleme uzandı eli kağıda karaladı son defa ve gücünü tamamen yitirdi son nefesinide yerde öksürükle verdi kağıtta yazan not ertesi gün ağlattı herkesi açık açık yazıyorduki "daha hayat bitmedi"[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 saol cnm...bu sırada ne zaman nickini görsem gidip menemen yapasım gelio...:(.[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: menemenci, 09 Ekim 2005 20:04 tarihinde demiş ki: güzel olmuş (aslında kimse msj atmamıs die acıdım o yuzden yazdım) Lol =o)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar