Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BBAL'de bir durum

cenin

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşla Burak BOra Anadolu Lisesinde okuyan arkadaşlarım bana danlattı okullarında her türlü elektronik eşyanın yasaklanması kararı alınmış ve bu normalde yapılmaması gerekilen bişi olduğu içinde velilere imzalamaları için kağıt yollamışlar bu durumda bu çacuklar bişi yapabilirler mi yani adli olarak mesela?[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o kagıdı ımzalamadım walla kendı kendılerıne gelın guvey oluolar telefonumu hoca gordu benım annem pinpirikli kadın araması lazım sureklı dedım sok cebıne o zmn dedı walla cok sacma seylerden bahsedıolar okulda...[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

BBAL mezunu olarak olaya hemen el attık , işin hukuki boyutlarını inceledik . Ortaya çıkan sonuç : Müdürün(Sevgili Binali) yasakları koymaya yetkisi olduğuydu . İmza olayına mantıklı bulabildiğimiz tek açıklama olayı kendi çapında demokratik bir havaya taşımak ve yeni yasakların meşruluğunu arttırmak istemesi .

Ama onun haricinde kağıt imzalanmadı diye bir yaptırımı olamaz . Gözünün önünde yırtsanız dahi . (Ki mezun olmamış olsam yapacağım o olurdu) .

Yeniler Binaliyle yeterince mücadele etmiyor kanısındayım ben :) .[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not .
MaXi...
Sosyal ağlarda paylaş

En kötü ihtimalle dilekçe yazılır, önce müdüre sonra da il milli eğitim müdürleüğünegönderilir ve yasağın iptali istenir. Toplu hareket edilirse kazanırsınız. 1000 küsur kişiyi disipline veremezler. Okul kalmaz o zaman. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

@maxi;
Kusra bakma ama Bınalı Bey ıle her sekılde karsı karsıya kalıoruz we yaptıklarının haddı hesabı yok belkı cok eskı mezun degılsen bılırsın Fr-F sınıfıyız.Ve evet burdakı herkes duysun egıtımdekı rezıllıgı we dısıplın yuzunden okul mudurunun dustugu kucuk durumu;
Okul muduru tutanakları degıstırıp okula Muhakik getırdı bızım ıcın we okullarımızı degıstırmeye calıstı sonucu husran oldu kendısı ıcın...
Daha sonra zorla agza sıgara koyup tutanaga karsımda bıle sıgara ıcen bı ogrencı war yazdı.İtirazlarımız uzere tutanakları bıze yazdırmaya baslayan Binali Bey ustune kalmayıp madem sız yazıyorsunuz hesabı sacma sapan olaylar yuzunden zırt pırt bızı rehberlık + dısıplın kurulu onunde kucuk dusurdu üstelık cok sacma we her ogrencının yaptıgı ufak kaçamaklar yuzunden.
Bızlerı butun ogrencıler onunde rezıl ettı okula koydugu yenı kurallar yuzunden...
Umarım cektırdıklerı yanına kalmaz.Ayrıca okulu sewmememin tek nedeni Müdür oldu....[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe, 50. yıl hede hödösü içinde MEB'den gelcekler diye tırdtılar. Osman Nuri'yi koltuk korkusu sardı. Çıkışta dövüp kendine getirmek lazım :D Eskiden ne güzel hocalar çıkışta çöpe atılırdı. Nerdeee...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
burninglife, 07 Ekim 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
iiki KAL a gelmşm diorm..ama bzmkiler de son günlerde ceket fln diolar..ama bunların ki 1 haftalk disiplin sora patlar balon

arada derler öyle artık disiplin lazım diye ama hep lafta kalır =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bı ara Nilgun dıye bı mat. hocası wardı hatırlarsınız umarım.Gecenlerde bızım ark. onun defterıne kufur yazmıs,bu hoca mudur yardımcısına gostermıs.Yıne basımız belada yapmadıgımız bı iş yuzunden gelınde kurtarın bızı ya surunuoz su okulda sureklı kım wurdu oluyo..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
chrounos, 09 Ekim 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
Hanife veya Veysel Hocayla konuşun çözer derdinizi onlar. Bizim nazımız geçerdi onlara =)

Veysel kral adamdır kuzenim diye demiyorum :) Ama BBAL'deki arkada$lardan duyduğum kadarıyla yasak olayını abartmı$lar sanırım. Aslında pek haksız da sayılmazlar okulda herkesin gözü önünde içki içen herife sen ödül mü vereceksin.. (okuldan atıyolardı çocuğu da son anda affettiler) Tabi bu teknolojik alet olayı pek bi abes olmu$..[signature][hline]under construction..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...