Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarımı kapatamıyorum

HalbadaR

Öne çıkan mesajlar

Reset ve power düğmeleri o durumlarda çalışmayabilir. Yoksa neden kapatamasın. Bir de bazı insanlarda reset düğmesini kullanmak bilgisayar için çok zararlı diye bir düşünce var. Ben zamanında çok kullandım. Bilgisayar 8 senelik hala çalışıyor. Ama ben yeni aldım, o annemin ofisinde :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çalışmıyo işte, benim de başıma geldi. Bilgisayar feci takılıyo, hiç bir komutu algılayamıyo. Kasadaki düğmelerden gelenler de dahil.

Çek fişi, bitir işi arkadaşım...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 08 Ekim 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

uçan tekme at kesin çözüm monitore vurma ama.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Maalesef hiçbiri değil. Bilgisayarım çalışıyor, arada bi saçma sapan şeylere takılmıyor değil. Mesela windows media player ya da msn fln - microsoft kaynaklı olduğunu tahmin ettiğim yazılımlar - çalışırken bilgisayar sorun çıkarıyor takılır fln.

Ama bilgisayarı kapat dediğimde kapatmıyor, hiçbir tuşa basılmamış gibi devam ediyor.

Reset, power tuşları çalışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 08 Ekim 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
Kasa şalterini demiyorum ahah
Evin şalterini kastettim :)

olmadı tüm şehrin elektiriğini keseriz lol[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...