CHuLLeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Arkadaşlar Prem Üyelik Alamıyorum Hata Veriyor Bunun Nedenini bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 nerden deniyorsun KK ilemi?[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CHuLLeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 evet power uptan giriyorum formu doldurduktan sonra onay yaparken hata veriyo ip ban olayından sonra sanırım herkeste o hatayı veriyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 paypal hesabı ile ancak alırsın cc de hata veriyo[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CHuLLeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 paypal hesabı nasıl alcaz peki detaylı anlatabilirmisin zahmet olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan6477 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 evt .odert bende de var. ama benimki biraz degişik.cash alıyorum geliyor.ama perium gelmiyor tmm oldu diyor ama bi turlu gelmedi bankadan para çekilmiş 6-7 oldu giden.bu konuda da bilgisi olan var mı.gmler diyeceksiniz de ing yokk:( bi yardım plsssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: CHuLLeR, 09 Ekim 2005 03:17 tarihinde demiş ki: paypal hesabı nasıl alcaz peki detaylı anlatabilirmisin zahmet olmazsa www.paypal.com buraya üye olcaksın önce, girdiğin mail ve şifre çok önemli,daha sonra prem almak istediğin acc ile oyuna giricek power up store yi tıklicak ordan klasik prem almaya çalışcaksın ama ödeme çeşidi seçerken master/visa değilde paypal olan kısmı seçiceksin daha sonra paypal a üye olurken verdiğin mail i ve şifreyi giriceksin hepsi bu.[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan6477 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ama olmuyo burial cash geliyo perium gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kredi karti ile alimlarada master ve visa kartında alim şuanlık durdulurmuş almaya çalıştıgında böyle bişi söylüyo düzelecekmi acaba bilgisi olan varmı ?[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: hakan6477, 09 Ekim 2005 14:36 tarihinde demiş ki: ama olmuyo burial cash geliyo perium gelmiyo Soulcat inde söylediği gibi 2 gün önce paypaldan bir arkadaşım masterla aldı master ve visa da[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar