Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 eğer sen kayıt yaptırmasaydın ösym nin sistemiyle dalga geçiyormuş gibi hem kazanmak , hemde üstüne kayıt yaptırmayıp başkasının hakkını yeme durumunda olacaktın. Fakat kayıt yaptırmışsn. Belki bi yandan okul kasıyor bi yandanda yeniden öss ye hazırlanıyorsun bu kimseyi ilgilendirmez. Kayıt yaptırdığın için tekrar öss ye girersen puanın düşmez. Kayıt yapmasaydın büyük sıkıntı olacaktı ama[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kaydim var fakat konsoloslukta dosya actırmadım mesela. O yuzden osym gecerlı gorur mu: hmm ben bır rehber ogrentmen ıle goruseyım. gerekırse gıdılır konsolosluga. 1 sene kazanılır :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben sana ne diim yaaaa :([signature][hline]My mother to be my wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kazanıp tercih yapıp, yerleşip gitmezsen puanın düşüyor. ama açık öğretimde felan düşmüyo kontenjan istemediysen (yurt ve drerslere girmek gibi) düşmez. ama çok istemiyosan gitme zaten temelin varmış. ben ek kontenjanla bulgaristana ya da kıbrısa yada yurt dışındaki herhangi bir okula ya da hiç olmadı türkiyede ki en dandik bölüm bile olsa gidicektim ama yollamadılar. sen gir bi daha sınava senee kesin yaparsın felan dediler ama ben pek emin değilim. tekrar düşün kendin karar ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ilk sene girdiğinde puanın düşüyor diye biliyorum. bence ilk sene okulla uğraş, sonrasında kaydını dondur yazın ve bi soraki sene öss ye kastır.olursa olur olmazsa eski okula geri dönersin.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 gidiyor puanı.benimde gidicek.bakalım..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 80-50=30 kazanç mı?Az görünüyor,umarım bunu diyen yanlış biliyordur..[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar