Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu adamlara ne yapılabilir


fantiagra

Öne çıkan mesajlar

Belki daha önce başka bir üye bu konuyu gündeme getirdi ama ben yine tekrarlamak istiyorum.
Benim şikayetim oyun içinde bilerek yada bilmeyerek (ki daha çok bilerek) party yada tek oynayan playerlerin bir kısım alçak tarafından öldürülmesi.
1- Oyun içinde partyde iken party isteyerek yada hiç istemeden yada tek oyunculara yaklaşarak yaratık çekerek kendini saklayan rangerler,
2- Yine aynı durumu yapan ve sonrada ölünce sorgusuz sualsiz kaldıran resserler
3- Bir yaratıkla savaşırken trade atarak bizi engelleyen ve yine ölmemize neden olan resserler.

Bu liste daha da uzatılabilir ve uzatılması taraftarıyım. Böylece bu haksızlıkları yapan alçakların yöntemlerini bilmiş oluruz. Fakat en önemlisi bu adamlara ne yapılabilir.

Mesela geçen gece ben ve 4 arkadaşım ki hepsi 55+ oyuncular paşa paşa troll party yaparken rangerin biri (30 lvl altı) sebepsiz yere gelip 3 troll warrior çekerek partyi katletti ve arkadan küfürlü bir şekilde dalga geçti. Şimdi ben bu adama hiç bir şey yapamıyorum hide iken. Küfür etmek onun seviyesine inmeye ve onun bu arzusunu daha fazla arttırmaya yarar.
Lütfen bu durumdan kurtulmanın bir yolunu bilen varsa bize anlatsın. Adamlar yanımıza gelip zaten zar zor almaya çalıştığımız expleri ziyan etmesin. Tüm dostlara ve kardeşlere selam ve sevgiler...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...