hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Merhaba.Bf2'de multiplayer için bot programı var mı acaba?[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Co - Operative de otomatik bot olması lazım yanlıs mı hatırlıyorum ?![signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben.
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bahsettigin co-operative nerden aciliyor.Game mode gibi bir sey ise bende sagdece conquest modu var.Istedigin 16 kisilik haritalarin disindada oynamak(botla tabi tek basima degil :D ) Internet baglatin yok su an (internetcafeden yaziyom) deliricem. yardim lutfen :D[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yok öle bişey:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Peki arkadaslar multiplayer haritalarını nasıl acabilirim.Ya da multiplayer'e bot sokabilirmiyim birisi yardım etsin gına geldi 16 kişilik haritalardan.Yardım :([signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Fransuxa, 09 Ekim 2005 12:54 tarihinde demiş ki: Co - Operative de otomatik bot olması lazım yanlıs mı hatırlıyorum ?! cooperative yok multide. bot bulmak lazım ama gerçekten..[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: hikmetozsahin, 09 Ekim 2005 19:49 tarihinde demiş ki: Peki arkadaslar multiplayer haritalarını nasıl acabilirim.Ya da multiplayer'e bot sokabilirmiyim birisi yardım etsin gına geldi 16 kişilik haritalardan.Yardım :( gına misafirliğe geçicek. çaersi bulunamadı daha onun[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Öne çıkan mesajlar