Zep Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yazık[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 evet dikkat etmek lazım , gurup ta biri espiri yapınca gülmenizi , artık insanlar extacyden uçtunuz olarak anlıyor ona göre muamele ediyor .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bizde okul gezisinde istanbulda iken arklarla geziyoduk taksim di sanırım eleman geldi ot ex felan lazım mı abi felan dedi dövmüştük obu ama otobüse binince arkamıza arabayla takıldılar dikkatli olmak lazım bunlar organize çalışıyorlar sakata gelmeyin[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Taksimden dolapdereye doğru yürüdünüz mü hiç? Yolların kenarların da adamlar, kadınlar ve hatta çocuklar bağırıyor size doğru; "Ex var, ot var" abi diye... Eğer ki biraz eğiliminiz olursa onlara doğru, gerçekten peşinizi bırakmıyorlar...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 extacy dıdıdıdıdıdıdı[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 esrar 13.1 yasinda eroin 13.4 yasinda die istatistik vardi türkiye icin baya bi sasmistim..ben kücükten büyüge dogru gidio saniodum büyükten kücüge gidiomus artik elemanlar :)[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sadece kandırıp kaçırmak için falan kullanmıyolar heralde. herifler satmak için kendine müşteri yapıyo böyle işte.13 yaş nedirki daha,hayata adımını atmamış henüz,yazık günah,insanın içi acıyo bunları duydukça.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 arkadaşlarınıza dikkat ettiğiniz sürece hiç bişi olmaz merak etmeyin.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Darqainu, 09 Ekim 2005 20:22 tarihinde demiş ki: esrar 13.1 yasinda eroin 13.4 yasinda die istatistik vardi türkiye icin baya bi sasmistim..ben kücükten büyüge dogru gidio saniodum büyükten kücüge gidiomus artik elemanlar :) ileride anne sutunu bırakır bırakmaz balıcaklar... uyusturuca alanda zaten almadan kafa guzeldir.uyusturucu alan SALAKTIR..bukadar diyorum[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar