Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavye problemi

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Arkadasimin evindeyim yeni sistem kurduk makinesine.

Simdi sag alt kosede klavye simgesi yok/

ve turkce kullanamiyorum klavyeyi denetim masasindanda olmuyor.

nokta ya basiyorum bu cikiyor / yumusak g ye basiyorum bu [ cikiyor nasil duzeltebilirim ___[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Sosyal ağlarda paylaş

Halloldu.[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Sosyal ağlarda paylaş

alt+shift bişi yapmadı bende :D ne iş görürki[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım İngilizce/Türkçe arasın da geçiş yapıyor klavye de, veya bazı tuşların yerlerini değiştirmelerini sağlıyor. Zamanın da bulmak için Alt + Shift i terler dökmüştüm :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 09 Ekim 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Denetim masasından dil seçeneklerinden yaptım.[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

ya en güzeli benim yaptığımı yapıp bilgisayardan ingilizce klavye yi silin ;) sdece türkçe var bende dolayısıyla değişim olmuyor :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...