tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 SAmsung u biri tutsun.Yoksa kopacaklar iyice.İlerde dijital insan yapacaklar.E760 Motion Recognition süper yaa.hareketle emrediyosun telefona.sağa iktirince müzük çalıyo.sola iktirince mesajlara giriyo.Hareketlerimizden tanıcakmış bizi.96,48 Mb mış hafızası[signature][hline]only girl powerrr :P
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 6680 rulz diyorum :D[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben.
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yoooooooooo terketmedimm[signature][hline]only girl powerrr :P
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben hala 6680 diyorum :D[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben.
Öne çıkan mesajlar