armagildo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ya her ya windows a yeniden format atmaktan biktim sole windows u toparlayan yamayan ise yarar bi prog var mi yaw? bu arada xp pro kullaniyorum belirtmeden gecemedim mesela kardesimle network kurduk ama onun harddisk ine girdigim zaman windows kitleniyo napilabilir ?[hline]DeamoN a slmS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Hmm windowsu düzenleyen... Hmm utilitesler bayagı yardımcı oluyor norton utilitesi önrebilirim... Yada durmadan full scan disk haftada bir yine haftada bir disk birleştiricisi falan yapmanı öneririm...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 doktor arıyosan windoze içinde default olarak dr watson diye vasıfsız bi amca yaşar. runda drwatson diyerek çağırabilirsin kendisini arkadaşına bilgisayarını yakmasını öneriyorum[hline] a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar