Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilinmeyen numaeralara bi çözüm istiyorum :(

sonique

Öne çıkan mesajlar

öğrenip napıcaksın savcılığa vericeksin mahkemeye çağırıcaklar abi yanlış aramışım kardeşim aramış, cebimde kendi kendine aramış felan , yaptıın masraf boşa gidecek harcadıın zaman da cabası. çok ısrar eden sapıklar varsa benim kıs ark'ı gizli noo dan arıyo du bi denyo kendime yönlendirdim noyu arayınca adam gibi konuştum böyle böyle yapma felan senin kız arkına yapsalar hoşuna gidermi diye. biras da atıcan 'senin kim olduğunu biliyorum sen beni tanıyosun ben de seni tanıyorum seni bulurum üzülürsün gibisinden bidaha aramıyolar..[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sonique, 08 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar; bazen bilmediğim numaralar beni ve sevgilimi falan rahatsız ediyo bazı diolokları gerçekten çok kötü ve insan isteresitemez sinirleniyo ve kendine hakim olamayıp. Bu şerefsizlerin seviyesine düşmek zorunda kalıyo. Ben bu numaraların sahiplerini nasıl bulucam, adresini falan. Çok kötü s,n,rlendirdiler beni kendimi direk paticik forum'a attım bi çözüm yok mu?

Polise söle buluyolar..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

Sosyal ağlarda paylaş

bence sadece konus veya gercekten bu burdaki insanların çaldırıp rahatsız etmesi veya korkutması işe yarar ama adresi öğrenip gidip dövme veya savcılığa vermekten vazgec çünkü savcılıkta amacına ulasamazsın, dövmeye gidersen onun cevresi seninkinden daha geniş olabilir ve sen dövülürsün korkutursan aramaktan vazgeciyolar ve eğer caldırıp kapatıyorsa elinden geldiği kadar acmaya calıs ama konusma böylece keriz in konturu gider veya para yazar[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Sosyal ağlarda paylaş

Operrtörlerin gizli numaralaraların içeriğine(gerçekte hangi numara olduğu) bakması yasak savcılıkdan izin almaları gerekiyor savcılıkdada 2-3 hafta sürüyor bilidğim kadarı ile[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Liam_Lynch, 08 Ekim 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
said:
sonique, 08 Ekim 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
gizli numaradan değil nırmal numaradan arıyo turkkcell falan

turksel e basvur de anlat durumu bu numara benı sole soel rahatsiz ediyo adres alabilirmiyim de ( bizim boyle bi tanidigin agzini burnunu kırmıslar iş yerını basip) işte veririler sna adresi o adam hakkında bilgi yok veremeyiz filan derse savciliga bas vuruyosun ve hemen veriyolar 2-3 gun içinde numaratyi ama kesın veriyolar yanı vermem gibi bi sans lari yok

saygılar
[signature][hline] Loves are masturbating now..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

turksel e basvur de anlat durumu bu numara benı sole soel rahatsiz ediyo adres alabilirmiyim de ( bizim boyle bi tanidigin agzini burnunu kırmıslar iş yerını basip) işte veririler sna adresi o adam hakkında bilgi yok veremeyiz filan derse savciliga bas vuruyosun ve hemen veriyolar 2-3 gun içinde numaratyi ama kesın veriyolar yanı vermem gibi bi sans lari yok

saygılar

Yok ya denedim ben savcılıkdan izin gerekiyor biz bakamayaız demişlerdi[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aradhell, 09 Ekim 2005 10:29 tarihinde demiş ki:
said:
said:

saygılar
[signature][hline] Loves are masturbating now..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...