Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 haw sıtaf wörks - nasıl hedeler iş eyler!? ne ararsanız var, özellikle benim gibi araba manyaklarının hasta olacağı şeyler var. (Mercedes-McLaren SLR nasıl çalışır gibi konular var) animasyonlu falan anlatıyor. Mühendislik okuyanlara falan da yarayabilir diye düşünüorum. ek : benden bi örnek ; aramaya "differential" deyin, parça çok ilginç. Hep merak ederdim nası çalıştıını öörendim.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 iyi guzelde bundan bısıler anlayabılmek ıcın az bucuk ıngılızce bıle yetmıyo :D turkısh bı sıte yoqmu?[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 proj dersi için bumerang yapıcaktık bundan faydalandık baya.guzel site[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar