Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siz olsaniz napardiniz?

spadina

Öne çıkan mesajlar

çok ii anlıorum benzerini yaşar gibiyim ama kafan hiç karışmasın geçmişte kalmış o kız sonuçta ve şuan ki kız arkadaşını seviosan hele hiç takma dderimm eski kız arkını ..[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben!
Sosyal ağlarda paylaş

eski kiz arkadasimla arami kotu yapmakta istemem..cok iyi biridir..yani agir konusmama gerek yok engelledim..aslinda uzun süre oncede engelliydi bende bi ara nete gir konusalim demişti öyle acmiştim..bu aralar geri engelledim ztn engellediğimin farkindadir bişe diyeceğini sanmiyorm..işte kalbini kirmadan bi şekilde belli etmek lazim..belkide ben büyütorum..hayirlisi olsun ya :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spadina, 09 Ekim 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
eski kiz arkadasimla arami kotu yapmakta istemem..cok iyi biridir..yani agir konusmama gerek yok engelledim..aslinda uzun süre oncede engelliydi bende bi ara nete gir konusalim demişti öyle acmiştim..bu aralar geri engelledim ztn engellediğimin farkindadir bişe diyeceğini sanmiyorm..işte kalbini kirmadan bi şekilde belli etmek lazim..belkide ben büyütorum..hayirlisi olsun ya :)

amin ii yapmissin[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi
Sosyal ağlarda paylaş

gorüsemezler ztn tanimiyorlar birbirlerini =) ama tanismalarindan korkuyorm..eski kiz arkadasim bi iki kere msn imde şimdiki kiz arkadasimin resimlerini görmüştü ama taniyacağini sanmiyorm :) gerçi tanisa ayni okuldayiz derdi..ins tanismazlar :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cuytherock, 08 Ekim 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
hazı sen kızla ayrıldıktan sonra hala listende duruyosa o kız kendinden şüphe etsen iyi edersin.. şimdiki arkadaşla da çıkmamışsın boş kalmamak için elimde bulunsun gibisinden bişeler yapmışsın..

dediğin gibi biri değilim ki..bi kizi gercekten sevdiğime inanmadan cikmam..birisiyle sevmeden cikarsan ne anlami kalir?zevk alirmisin ki o ilişkiden..hoslaniyorsu ciksan bile ben bu kızı elde ettim der sıkılırım ben..ama severek cikinca zevk aliyorsun..bos kalmamak için biriyle çikmam ki ben..[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...