Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siz olsaniz napardiniz?

spadina

Öne çıkan mesajlar

eski kiz arkadasim uzun bi süreden sonra msg atti ama baya bi uzun süre yaklasik 1 sene..deli gibi seviyordm onu.evlenelim dese okulu birakir evlenirdim o derece..su an biriyle cikiyorm 6 aydir fln ve eski kiz arkadasimin arkadaslari bana msg atiyor agzimi ariyor.ve eski kiz arkadasim beni kiskandirmak için mi çiktiğimi bilmiyorm msn de avatar resmine bi erkekiğin resimlerini koyuyor.bu kim diyorm arkadasm diyor erkek arkadasin mi diyorm hayir diyor..bi süre sonra söylediki eski ciktiğiymiş ama ayrilmişlar.e tabi insana koyar bu durum.kiskandirmak için mi yapiyor bilmiyorm ama bana koyuyor.su an ki kiz arkadasimida seviyorm..acaba kiza bi daha beni ne ara ne sor mu desem ?[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina
Sosyal ağlarda paylaş

engellersin olur biter.[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Sosyal ağlarda paylaş

hayııır yapma.
sakın şuanda çıktığın kızdan ayrılma.güzel bir ilişkiniz var işte bozma onu. o insanla denemişsin olmuş bitmiş . eski kız arkadaşının arkadaşlarına da söyle rahatsız etmesinler.şuanda çıktığn kızın yerinde olsam çıngar çıkartırdım o ayrı mesele:)

biten ilişkinin başlaması çok zordur.eğer gerçekten bişeyler değişmemişse ,- ki önceden birşeyler ters gitmiş de ayrılmışsınız- ozaman tekrar denemek anlamsız..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 08 Ekim 2005 20:20 tarihinde demiş ki:
Msn çıktı, sevgiler bozuldu.

[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..

[Bu mesaj dory tarafından 08 Ekim 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hazı sen kızla ayrıldıktan sonra hala listende duruyosa o kız kendinden şüphe etsen iyi edersin.. şimdiki arkadaşla da çıkmamışsın boş kalmamak için elimde bulunsun gibisinden bişeler yapmışsın..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Sosyal ağlarda paylaş

bu kızlardan her geçen gün daha da soğuyorum. türlü türlü böyle kız çıktıkça başım ağrıyo..

bişey değil aseksüel olcam sonunda[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=resim ararkene gordum lol][/spo]

al bak bu da kız, maazallah tu tu tu ya denk gelseydi, hayattan banlar bunlar adamı vah yavrum vah cocugum[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..

Sosyal ağlarda paylaş

wala bilmiyorm kafam karisik.eski ciktiğimin bi arkadasi wardi cok severdim o msg atiyor napiyorsun fln diye agzimi ariyor..bende pek bişe demiyorm..bu işte bi iş war ama..su anki ciktiğimdan ayrilmam ztn..o kızada yazik..msg atarsa ztn souk souk konusurum dediğiniz gibi olmus bitmiş bişe..aslinda biz onla anlaşmazlik yüzünden ayrilmadik sacma bi nedendi ama kurcalamaya degmez şimdi..[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...