erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 arkadaşlar benim lvl 32 rezzerımda 81lik 56flame damagelik silah vardı onu sattım ve 101lik 60 glacier damagelik silah aldım ama daha dandik oldu attackıım niye böle oldu????:(:([signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 mace ve club kullan.. diğerleri sana yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 off ya priest silahını satıp warriorların kullandıını aldım salağım ben 5k param kaldı[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yeni adam mı yapsam şimdi yeniden lvl1den başlicam[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 monsterlar glacier damage fazla yemezler o yüzden monsterlar için en iyi damageyi poision sonra flame verir sana tavsiyem flami bir clup bul priest lvl 60 a kadar clup ustasıdır master olunca sword mastry kazanır good luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar