NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 selam 5.1 ses sistemi "kullananlardan" hangi markayı kullandıklarını ve memnuniyet derecelerini öğrenebilirmiyim. Nette çok araştırdım ama tek anladığım herkesin kendi kullandığını övüp diğerlerini beğenmediği oldu:) MMS460 kullanan varsa dip ses durumu nedir, ürünün kötü yanı olarak dip sesten bahsetmiş herkes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Creative inspire 5.1 5200 Ben bunu kullanıyorum acaip memnunum, profesyonel değil ama DVD ve oyunlar için yeterli.[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 44 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 5200 ucuz seçeneklerden biri. 5.1 sistemlerde bütçeye göre kalitede artıyor. 150 ytl yede var 500 ytl ye görede. bütçeni yazarsan yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Eğer değecekse 250 dolara kadar cıkabilirim ama 100 dolar civrarı secenekler daha uygun suan için. 5200 düşünmüyorum arkadasta denedim, mms460 veya x530 5200 e göre nasıl ? Sizin tavisye edeceğiniz başka modeller varsa yardımcı olursanız sevinirim pzt alıcam büyük ihtimalle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Creative - I-Trigue 5600 5.1 dicem ama biraz fazla kaçabilir. mms460 diyosunda oda 5200 kalitesinde bişey zaten. bende şöyle bişey var. JBS markası. 3 tane mms460 birleştirsen ancak bendeki sesi verir :) JBS MHT-915 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Jbsnin gücünden ziyade ses kalitesi nasıl, surround hissini verebiliyormu. Yükses ses seviyesinde bas ve tizler nasıl? Yüksek seste çatlama varmı vsvs.. Kısaca cazip görünüyor alayımmı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yüksek ses açamıyorsun zaten :) Kulak zarının titreşimini hissediyorsun. Bu fiyata bu ses çıkış gücünün yarısını kullansan bile yeterli. Surround u gayet başarılı. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar