Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Model: Flexy Jukebox Photobank 30GB Veri Depolama Kapasitesi: 30GB Aktarım Hızı: USB2.0 (saniyede 480Mbit'e kadar veri aktarım hızı) ve USB 1.1 (saniyede 12 Mbit'e veri aktarım hızı) Ölçüler: 130x90x27 mm Açıklama: 30GB veri depolama kapasitesi >: MP3 ve WMA ses formatlarını çalma özelliği >: Photobank: SD/MMC destekli dahili girşiyle bellek kartlarından fotograf aktarımı >: Eş zamanlı MP3 formatında ses kaydı. >: Başka müzik kaynaklarından kayıt özelliği >: Şarj edilebilir Lityum pili ile 4 saate kadar kullanım süresi >: USB 2.0 özelliğiyle bilgisayardan hızlı veri akatarımı >: Pil dahil 280 g ağırlık >: 128x64 çözünürlüğünde 8 satırlık mavi ışıklandırmalı grafik ekran >: EZ-NAVIGATOR ile, Windows Explorer izleyicisindeki gibi dosya tarama ve göz atma kolaylığı >: 2 Yıl Hızlısistem Garantisi altındadır. 0: Paket İçerisinde: USB bağlantı kablosu, Stereo kulaklık, sürücü CD'si ve şarj adaptörü mevcuttur. Son Kullanıcı Fiyatı : 299.00 USD + KDV özellik olarak baya sağlam almaya karar verdim de almadan once bi soram dedim tanıdıgınızda veya sizde varmı bu aletten sorun cıkarıyormu ?[hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 araştırıyom valla mp3 calarları bazıları da 6 saat falan bu var bide MPIO DMGPLUS-SILVER 256MB MP3 PLAYER 473.330.000 TL ( KDV Dahil ) MPIO MP3 Player Ürün özellikleri Boyut Dijital ses formatı:MP3,WMA Ağırlık Bütünleşik hafıza:256Mb Flash Memory Ram : Smart Media Card ile genişletilebilir hafıza .USB veriyolu kullanımı .Mavi ışıklı LCD ekran .MP3 formatında ses kayıt (encode) .Titanyum ön kapak .TTS-text to speech özelliği .Şarjedilebilir pil(AAx1) .1 adet pil ile 20 saat çalışabilme .Senheiser kulaklık .Opsiyonel dijital kamera aparatı .64gr. agırlık[hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 O yukardaki 16 saat dayansaymış alırdım valla. Fotoğrafı filan salla da öle 30 cigabaytlık bişi lazım bana. [hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 26 July 2003 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ben digital camera la cektiim resimleri atıcam içine mesela tatile falan cıkarım oralarda uraşmamak için 8mb flash card var simdi gidip 128lik falan alacagıma bunu alırm sınırsız olur sonra mesela universitede int cafede 750kb/sec la dosya cekiyom evde adsl var gerçi ama 2-3 gün kasıp film indiriceme yarım saatte indiririm uniden saatide 500 kaat para deil tasınabilir hd gibi de kullanabiliyosun aleti bi telefon acıp sorucam bu pil olayı kalem pille de calısıyomu diye eger calısıyorsa 1900 mah lik şarjlı pil var onlar rahat yeter[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 999 playlist olusturabiliyo ve 7500 civarı mp3 alıyo baya sağlam aslında[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 128 mb bana yetmiyo işte sırf mp3 deil dosya tasıam vb içinde kullanıcam o yuzden bakıyorum bu hafta iice bi araştırayım haftaya alıcam büyük ihtimalle[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 İyi bi araştır hoca bana da yetmiyo. Sadece Mp3 için kullanacam gerçi de, Mp3Cd playerları da sevmiyom... en az bi 10 GB lik bişi görür işimi.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar