Amarcord2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Selam msnde bazı kisilerin profillerinde Unknown Member yaziyor. Kendi profilimizin diger kullanicilar tarafindan gorulmemesini nasil saglayabiliriz... Yani bende bu sekilde cikmasini istiyorum... Unknown member yazsin... Bunu nasil yapabilirim.?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Member directory den uyelık almazsan yada prdn otomatik uyelık alıyodu sanırım orayı edıtlemessen unknown yazar.[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amarcord2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 anladım tsk ederim. Ben daha onceden ediklemistim.. Artik yazmasi imkansiz... tuhh be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar