Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ıcq vs msn

nuki

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bende uzun üsredir msn kulanyırodum adeta Icq yu unutmuştum ama artık msn den sıkıldım Icq ya yeniden geri dönüyorum. bence Icq çok daha iyi bir program . 1-2 yıldır msn ünlendi ama artık bence 88-89-90 la gelen msn modasını kapatıp yeniden Icq ya dönelim. bana katılan herkesin ıcq yükleyip akdaşları invite buttonuyla Icq ya çağırmasını öneriyorum.

( vay be nuuttuk gibi oldu :-) )[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bakalım,
msn; mess patch, plus, discoveryx derken tüm reklamları kapattım, bir sürü özelliğini değiştirdim, kullanışlılığını arttırdım(kendime göre) vs vs
icq; yavaş çalışıyor, çevremde pek kullanan yok, fazla renkli(O_o msn'i yarı saydam yaptım) vs vs
şimdilik msn den vazgeçmem (: ama hala g-talk'ın geliştirilmesini bekliyorum :p[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Sosyal ağlarda paylaş

zor ve kulanışsız bayağa tanıdığım insan mail msn kullandığı halde mail boxunu açmıyor

bunun yanında Icq ya yavaş diyenler yeni ıcq yu görmemişler. Bunun yanında Icq renkli deil. msn de milletin kullandığı garip renkli deişik smillyler yok[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
Sosyal ağlarda paylaş

şimdilik gtalk hariç, servislerin default programlarını kullanmayı düşünmüyorum. trillian kurulu zaten, icq de msn de açık tipi falan da aynı "lite".. msn zamanında icq'nun problemlerinden prim yapıp ünlendi. şimdi msn'e yük binince problemler onda başladı. mesajların gitmemesi girememek falan filan.[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

g-talk kullan :p
bende smileler yok bir de (:
aslında icq'nun son versiyonuna bakmadım, son indirdiğim versiyonu çok kötü gelmişti :/ ondan sonra bir daha kullanmadım zaten
bunlar yerine gaim, trillian, miranda gibi progamları da kullanabiliriz aslında. hepsini çalıştırmaya yönelik şeyler nasıl olsa (:
(miranda beni sevmiyor, ben trillianı sevmedim, gaim'e girmeye çalışırken küstü :( ondan msn cici şimdilik)[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Sosyal ağlarda paylaş

1 aralrında arkadaşını bulabilrisin
2 msndede aynı nicki kulanan insanlar var
3 Icqda sana bir liste sununuyor bu nikci kulanan sen arlarından seçiyorsun arkdaşın olanını
[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,

[Bu mesaj nuki tarafından 08 Ekim 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bir msn/icq kullanıcısı olarak nasıl desem. msn öyle böyle değil. icq ya bir çok üstünlüğü var.

bir kere windowsa standart olarak dahil (win messenger) böylece sevgili noob arkadaşlarımızın internetle ilk tanıştıkları andan beri kullanabildikleri bir program oluyor.

ikincisi insanın bir hotmail adresi almak zorunlu imiş gibi hareket ediyor (bkz msn yardım) ayrıca hotmail yahoo ve gmail in yanında şaka gibi virus koruması, dandik filtrelemesi ve kısıtlı alanı ile berbat ve ben msnseven bir insan olarak boyle berbat mail servicelere bayılıyorum.

ücüncüsü ben bilgisayarımda iş yaparken gelen salak smileyler ve gerizekalı titreşimlere bayılıyorum o yuzden msn imi tweak ettim titreşim yollayana 100 kadar gönderiyorum bir daha yollamıyorlar.

dördüncüsü ben afedersiniz biraz salagım icq denen şeyin numarasını aklımda tutamıyorum dediğim gibi salağım işte hem doğru düzgün bir icq numaram da yok (internette yeni tanıştıgım belli olacak sonra).

besincisi msn daha hızlı gözükmesine ragmen bilgisayar için gerçekten bir yuk her seferinde stmp baglanıtısı yaparak karşıya mesaj atıyor ben de onu hızlı sanıyorum ahah server da kullanmıyor bu sayede offline arkadaşlarıma mesaj atamamanın keyfini yaşıyorum yaşasıııın...

altıncısı listemdeki birinin detaylarını görmek için dünya kadar iş yapıp msn page açtırıyorum yaşasııın msn çok salak

yedincisi listeme birisini ekleyeceğim zaman isim ile arama yapamıyorum. icq da birçok özelliğe göre arama yaptırabiliyordum ama olsun.

herhalde derdimi anlatabilmişimdir. msn kullan arkadaşlara (ben dahil) hayatta başarılar diliyorum iyi geceler sevgili patiler....

[Bu mesaj barbunya tarafından 08 Ekim 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ama numaralara karşılık aklında tutabileceğin bişey e-mail. En azından basit olanlar. ÖÖle işaretli falanlı filanlı olanları tutamayabilirsin ama sayılardan iyidir.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

barbunya; üçüncü maddede bahsettiğin titreşimin animasyonu, winkler ve smileler kapatılabiliyor rahatça[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Sosyal ağlarda paylaş

Hala en güzel mesajlaşma programının Yahoo! Messenger olduğu konusunda ısrarcıyım (http://messenger.yahoo.com). MSN Messenger'a ben de kesinlikle ısınamadım. ICQ ilk göz ağrım olduğundan, bilgisayarın açık olduğu her an o da açık bir biçimde bekliyor.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |
YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü

www.deadsoul.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

yahoo messenger bir ara kullandım ben messela ama benimle beraber çok az kişi kullandiği için msn e devam etmek zorun da kaldım Icq da aynı olayın kurbanı oldu malesef koyun sürüsü gibi en çok kişi olan yere doluşuyoruz (doğal bir davranış)

not:bu konu iiçinde şükrediyorum kimse aol demdi o kadar ileri gitmediniz.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...