Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacki Önlemenin Birkaç Yolu


Fortuna

Öne çıkan mesajlar

1.Asla Şifrenizi Kimseye Vermeyin.

2.Mümkün Olduğu Kadar İnternet Kafelerde Oynamayın.

3.Tanımadığınız Kişilerden Asla Trade Kabul Etmeyin.

4.Eğer Evinizden Oynama İmkanınız Yoksa Deep Freeze veya GoBack Programlarından Biri Olan Bir İnternet Kafeye Gidin.

5.Üstteki Maddeye Rağmen Deep Freeze veya GoBack e güvenmeyin.Çünkü Herhangi Biri Birşekilde Admin Key'i Duymuş Olabilir ve Keylogger Yükleyebilir.(İnternet Kafeciler Buna Pek Dikkat Etmezler.)Ayrıca İnternet Kafe Sahibi Bizzat Keylogger Koyabilir Çünkü Sizin Hesaplarınız Hackleyerek Başkalarına Satmak İsteyebilir.Asla Kafe Sahiplerine Kafe Arkadaşlarınıza Bu Konularda Güvenmeyin.

6.Mutlaka İnternet Kafede Oturduğunuz Bilgisayarın Hard Diskine Göz Gezdirin.Orda Zaten Ghost Keylogger Diye Felan Yazar Çünkü Bu Tip Hackciler Adi Versiyonlar Kullanırlar.

7.Bilmediğiniz,Daha Önce Gitmediğiniz Arkadaşlarınızadan Duymadığınız Veya Onların En Az 2 Haftadır Oynamadıkları Yerlere Asla Gitmeyin.

8. En Sağlıklı Ve Hacklenemez Account İçin Mutlaka Evinizden Oynayın Tanımadığınız Kişilerden Aldığınız Mailleri Açmayın ve Kimse İle Oyun İçinde Trade Yapmayın.Ve Tabiiki Bir Anti Virüs Programı Kullanın.

Burdakileri Yaparsanız Hacklenme Olasılığınız Baya Bir Düşecektir.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DifferentOne, 13 Ağustos 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
ha bu arada internet kafeden güvenle oynayabilirsiniz.
muhteşem bi düşünce sergileyerek hesap makinasını keşfettim :P
eğer şifreniz numaratik ise hesap makinasının tuşlarını mouse ile kullanarak şifrenizi yazın ve copy(ctrl+c) paste(ctrl+v)yontemini deneyen.
Keylogger lere ölüm diyin :P
:D

hiç olmassa ctrl+alt+delete kombinasyonunu deneyin.
orda gözünüze çarpan bi uygulama ismi görürseniz iptal edersiniz.

on-screen keyboard bu yuzden xp'de default var zaten.. ama azimli insanlar icin kesin cozum degil malesef.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet db ye girdikleri doğru,zaten başka türlü en iyi clanların liderlerinin doğum tarihlerine kadar bulup clanları disband edemezler.Bir tanıdığımda pelerin konulan yerde shell pauldron durduğunu söylesem inanırmısınız?Yada tüm statları 255 olarak ayarlı edit charlar olduğunu?BUnları duyduktan ve bazılarını gördükten sonra durum farklılaşıyor.Ama çok fazla karşılaşılmıyor,teselli kaynağıda bu.Yani isteyen bu işi rahatlıkla yapabilir,bu açıdan güvenlik pek yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Aslında keyloggerı ctrl+alt+del ile aygıt yöneticisinde göremeyebilirsiniz... Çünkü o keyloggerlar bazen kendini sv_chost olarak gözükür ve kendilerini gizlerler... açtıpınızda bir sürü sv_chost görürsünüz ama bunların sadece bir tanesi o key loggerdır ve onlardan bi iki tanesini kapatırsanız bilgisayar kendisini yeniden başlatır... Anlıycağınız ctrl+alt+del bazen işe yaramayabilir... Ama o keyloggerlar kendilerini stealth mode a aldıklarında bazı kombinasyonlarla onları açabilirsiniz.... örneğin ctrl+alt+bi sayı mesela 7 veya ne biliyim bi harfde olabilir... böylece anlıyabilirsiniz... tabii böyle bi açılımı da olmayabilir ama genelde cafelere konulan bu loggerlar lamerler tarafından konulduğu için böyle dandik programlar kullanabilirler.... aklınızda bulunsun ;)[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: xxxx
Speciality:Shadow Vain
Job: Assasin
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben her trade i kabul ettim 9-10 kişi paswordumu biliyordu arkadşaın 62 lvl priest 60 a düşecek kadar follosh oldu(hacklenmedi itemler duruyodu adamlar ob da tank boss dm o bu derken kaybettiler)1 kere hacklendim sadece 1 kerede hacklemeye kalktılar.arkadaşlar dediklerinin hepsini yaptılar 86123581371 kere hacklendiler tamamen kader işi[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...