SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Fransuxa, 08 Ekim 2005 01:40 tarihinde demiş ki: :( gülmiycek bi gün bile yüzüm dimi benim yaa. Sakın öle düşünme bu geceyi biz buna adadık senin yüzünü güldürücez bak ramazan dayızda gönüller bir olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: jasminoz, 08 Ekim 2005 01:45 tarihinde demiş ki: güler bigünde.. bura yeri diil dimi bak git uyu fln dedim.. sora bak yrn farklı bi psikolojiyle acınca bu forumu pişman olma.. Senin güldümü hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yok jas pişman olmam da bılmıyorum durumumu bı yandan baska bı kız benden hoslanıyo sanıyorum cunku hareketlerınden o anlasılıyo ama ben baskasına asıgım napcam oFFFF[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Fransuxa, 08 Ekim 2005 01:47 tarihinde demiş ki: yok jas pişman olmam da bılmıyorum durumumu bı yandan baska bı kız benden hoslanıyo sanıyorum cunku hareketlerınden o anlasılıyo ama ben baskasına asıgım napcam oFFFF Olum o kıza pas verme onun dünyasını yıkma. gerçi kız ama olsun bize mutlu köleler lazım![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 çocuk intihar edicek sonra senden bilincek haa..ikide bir de köprü köprü[signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 abi bu ne yaa Ergenlik süx abicim :)[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 dikkat et eğer kızda ergenliğini yaşıyorsa attırır sana ortamın yozunu yutup yutup ne oluyo yaw dersin sonra.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Fransuxa, 08 Ekim 2005 01:51 tarihinde demiş ki: abi bu ne yaa Ergenlik süx abicim :) gecenin sözü ilan ediyorum..helal olsun.[signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 hayır ben baska bırısı war demıyorum o kızın hareketlerınden benden hoslandıgı anlasılıyo dıyorum yau :P[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 istemiyosun ama yan cebine koysunlar yani..[signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: jasminoz, 08 Ekim 2005 01:52 tarihinde demiş ki: valla eğer bole bi nedenden edicekse zaman ve yer verin izlemeye geliyim..şimdide başka biri daha var diyosun fran.. komik ama.. İnsanlar bazen kötü hissederler artık tam olarak bu foruma kanalize olmuş durumdayız lütfen fran a yardım etmeye çalış ne o köprü möprü biraz köle isaura ya döndü olay ama çözüces :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Boşver kızları kendin için yaşa , ben sana bulurum bitane hem dilsiz hemde köle. istediğin gibi tepe tepe kullanırsın. garantiside var üstelik![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bilmiyorum abi bu ne yaa sivilcede yok aşk hayatıma vuruyo :P 17 yas krizi lol :D[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Fransuxa, 08 Ekim 2005 01:53 tarihinde demiş ki: hayır ben baska bırısı war demıyorum o kızın hareketlerınden benden hoslandıgı anlasılıyo dıyorum yau :P O zaman yılma Fran ya iki taraftada elektrik olunca neden kötü olacaını düşünüosun ki güven kendine belki zor gelio ama yap ne kaybedicekin positif bak[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: LordOfBlood, 08 Ekim 2005 01:55 tarihinde demiş ki: Boşver kızları kendin için yaşa , ben sana bulurum bitane hem dilsiz hemde köle. istediğin gibi tepe tepe kullanırsın. garantiside var üstelik! biraz dikkatli olsak yazarken.. mantarlığım depreşicek yine.. [signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile [Bu mesaj Mantar tarafından 08 Ekim 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 +1[signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: jasminoz, 08 Ekim 2005 01:57 tarihinde demiş ki: eger hoşlanıyosa git ona yaz guzel kardesim..bak ne diyoruz:kendi kararlarını kendin ver emi.. +1 tanede benden olsun üstelik bedava![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 hayır ben hayatımda ilk defa bu durumda kaldıgım ıcın bılenlerden belkı yardım cıkar amacıyla buraya şeettim böle diyosanız tmm peki :([signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Fran biz 26 oldk ta ne oldu kızlar hala aynı sadece kaprisleri fazlalaşıo yaşlandıkça onlar biz daha duygusallaşıoruz :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ewt seldom bide kızlar daha cicidir fln diil abicim diil büyüdükçe yaş daha bi alıngan olan biziz yakında bizim rozi günlerimiz olcak onların diil.[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ondan sonrada onlar koşsun yani artık peşimizden hehe iş güç fln oldumu bak sen gör :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 abi ne diyorum bak ben bunu bilincime yerleştirmiş bi salagım :) yarın hatunu gorur mayışırım yine :D[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bende 18deyim gencim güselim zekiyim.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 eh aynı özellikler bendede war bekarım hatta :P yeni arkadaşlık arıyomusun Lord ?[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Neden olmasın? Yeterki kızlarla başın belada olsun yeter bana. Bu arada maydonoz sen kaçındasın?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar