Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

niye böleyim ?

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

yok jas pişman olmam da bılmıyorum durumumu bı yandan baska bı kız benden hoslanıyo sanıyorum cunku hareketlerınden o anlasılıyo ama ben baskasına asıgım napcam oFFFF[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransuxa, 08 Ekim 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
yok jas pişman olmam da bılmıyorum durumumu bı yandan baska bı kız benden hoslanıyo sanıyorum cunku hareketlerınden o anlasılıyo ama ben baskasına asıgım napcam oFFFF

Olum o kıza pas verme onun dünyasını yıkma. gerçi kız ama olsun bize mutlu köleler lazım![signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Sosyal ağlarda paylaş

said:
jasminoz, 08 Ekim 2005 01:52 tarihinde demiş ki:
valla eğer bole bi nedenden edicekse zaman ve yer verin izlemeye geliyim..şimdide başka biri daha var diyosun fran..
komik ama..

İnsanlar bazen kötü hissederler artık tam olarak bu foruma kanalize olmuş durumdayız lütfen fran a yardım etmeye çalış ne o köprü möprü biraz köle isaura ya döndü olay ama çözüces :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransuxa, 08 Ekim 2005 01:53 tarihinde demiş ki:
hayır ben baska bırısı war demıyorum o kızın hareketlerınden benden hoslandıgı anlasılıyo dıyorum yau :P

O zaman yılma Fran ya iki taraftada elektrik olunca neden kötü olacaını düşünüosun ki güven kendine belki zor gelio ama yap ne kaybedicekin positif bak[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordOfBlood, 08 Ekim 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Boşver kızları kendin için yaşa , ben sana bulurum bitane hem dilsiz hemde köle. istediğin gibi tepe tepe kullanırsın. garantiside var üstelik!

biraz dikkatli olsak yazarken..
mantarlığım depreşicek yine..
[signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde
ademoglu nisyan ile, biz isyan ile

[Bu mesaj Mantar tarafından 08 Ekim 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...