kuzu88 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Merhaba iki tane desktop bilgisayar var bide cable modem , cable modem ana bilgisayara bağlı normal bi ethernet ile cross olarak diğer client e iterneti dağıttım sonra wiraless pci kart aldım bide lap top uma omcia wiraless card aldım aradaki ağı kurup dosya paylaştırmak istiyorum yardım edebilecek birisi varmı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ana makinayı ad-hoc olarak ayarlaman lazım. wireless networkleri taradığın yerdeki soldaki menude set up wireless hedehödö ordan. ancak şifre koymayı unutma yoksa benim gibi bi uyanık internetine girer :). Beleş internet baldan datlı :D[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hocam birazdaha açarmısın msn varsa özelden yolla konusalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 adam access pointi nereye koyduysa noise çok yüksek -80 dbm lerde geziniyo bırak msn i sayfaları bileri gprs gibi açıyo :/[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 onu demiyorum nası yapacağımı diyorum :D[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 msn i açamıyorum demek istedim!!![signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar