kuzu88 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Merhaba iki tane desktop bilgisayar var bide cable modem , cable modem ana bilgisayara bağlı normal bi ethernet ile cross olarak diğer client e iterneti dağıttım sonra wiraless pci kart aldım bide lap top uma omcia wiraless card aldım aradaki ağı kurup dosya paylaştırmak istiyorum yardım edebilecek birisi varmı....
adonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ana makinayı ad-hoc olarak ayarlaman lazım. wireless networkleri taradığın yerdeki soldaki menude set up wireless hedehödö ordan. ancak şifre koymayı unutma yoksa benim gibi bi uyanık internetine girer :). Beleş internet baldan datlı :D[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum...
kuzu88 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hocam birazdaha açarmısın msn varsa özelden yolla konusalm
adonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 adam access pointi nereye koyduysa noise çok yüksek -80 dbm lerde geziniyo bırak msn i sayfaları bileri gprs gibi açıyo :/[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum...
kuzu88 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 onu demiyorum nası yapacağımı diyorum :D[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz.....
adonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 msn i açamıyorum demek istedim!!![signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum...
Öne çıkan mesajlar