Plasma85 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yeni emule kullanmaya basladim, anlamadiğim şeyse download sınırı diye bişey var kapasiteyi 32 kb /sn yapmış olmama rağmen yanda indirme siniri tikli ve 9 kb/sn de. indirme sinirini kapatiyorum tamam diyorum döndüğümde yine seçili görünüyo yada 9 dan 32 ye getiremiyorum en fazla 9 oluyo. Nasıl arttirabilirim ?[signature][hline]men perish cause they can not join the beginning with the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 uploadınla orantılı olarak artıyor o, yine de bu kullandığın mod a bağlı. ya uploadını 3ten 5'e alacaksın, download limitin 20 olacak ya da netlimiter kullanacaksın.netlimiter ile uploadını 3'e sınırlarsan, emuleden de uploadını 10 falan yaparsan sorun kalmaz. neden böyle diyorum? çünkü 5-6 ile upload yaptığında downloadın kesiliyor.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar