wsadad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: ShadowFax, 08 Ekim 2005 18:07 tarihinde demiş ki: shardların dupe itemmıs ki silinmiş. Hiç bir GM sana item verme yetkisi yok hatta olsa bile kime verildigi görülmüş? Valla ha GMlerin hiç bir kişiye item verdigim gorulmüşmüdür.!!!!![signature][hline]Acil +55 itemli Char arıyorum eskişehir içinden olanlara Ytl ile digerlerine oyun parasıyla odeme yapacam ama oyunda cok param yokk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 şifreni bilen birimi yaptı acaba ? daha pahalıya satılır hesabı? dual shard + elf belt = +1 elf? Gm ler in pek uğraşcanı sanmıyom. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMoLoKo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ulan ne yalancı herifsin ben bu oyun çıktığından beri oynuom böle bi olay görmedim a.q...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar