Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Tür Doom ? - Warlock -

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Ritual of Doom

Buyusu http://thottbot.com/?i=27167 bu kıtaptan ogrenılıo baya dusuk bı drop ratı var bıde

Curse of doom dotunla cıkma ıhtımalı olan bı demon var 2 sının farkı ve dps sı nedır bu warlocklar hep ılgılımı cekmıstır arastırdım buladım anlatırsanız sevınırım[signature][hline]Durgun sular , derin akar.
Sosyal ağlarda paylaş

Doomguard çıkıyor Ritual sonucu.
Curse ile ya çıkmıyor, ya da şansı %1lerde falan, hiç rastlamadım şu güne kadar.
Ritual sırasında katılan 5 playerin biri direk ölüyor, warlock enslave yapana kadar birinin daha ölme ihtimali yüksek.
[signature][hline]G 3 N K f t w

[Bu mesaj Lyrent tarafından 09 Ekim 2005 03:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Doomguard artık questten öğreniliyordu sanırım,ritual of doomu arkadaş anlatmış, curse of doom yüzünden target ölürse doomguard çıkıyor ama doomguard çok kullanışsız
summonlamak için o kadar eziyete katlandıktan sonra avde hemen ölüyor[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanım alanı zaten cripple, çok nadir kullanılıyor o da. Heyecanlı oluyor ama, çıktı çıkacak enslaveden, oy tank yattı, aman enslave yapayım tekrar..
Atraksiyon istendiğinde lv 10-20 playerlerin bolca bulunduğu bir mekana infernal salıp hs çekmek daha zevkli ve zahmetsiz.[signature][hline]G 3 N K f t w
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...