Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Çoğu mmorpg bölümünde olur da üstün grafikleri olan bir oyunun bölümünde olmaz mı? Oyunu almayı düşünenler için de faydalı olacaktır. Level 15 limitli shiverpeak arena görüntüsüyle başlatıyorum.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ss lere bakıp oyuna başlayamak isteyen ilk kişi geldi : Ben :D
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Karlı bir şehirden başka bir görüntü. Ayrıca şu da var ben oyunu medium - high arası grafiklerle anti alising kapalı oynuyorum. Grafikler bundan daha iyi yani.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Biraz SS de benden : 1-) GW Betadan (Gladiator's Arena) 2-) GW Port Sledge 3-) GW Tomb of the Primeval Kings (arena) 4-) GW Marhan's Grotto[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hydra avlıyoruz çölün ortasında.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel
pot Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bir resimde benden level 4 ken draknorda Herkes hayretle bakıyor Bir sonraki resmimi level 7 Fow da gösterecem şimdilik bununla idare edin .
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Yalnız kaldım ama pes etmedim. Takımımdan iki oyuncu sıkılıp oyundan çıktı. Karşı takımdan da bir kişi sıkıldı çıktı. Monkların ölmesi gerçekten çok zor. Oturup muhabbet etmeye başladık biz de arenada. Monk olmayı seviyorum :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Valla bana WoW daki cizgimsi görüntülerden sonra bu tip yapay oldugu belli olan gercekci görüntüler hos gelmiyor artik : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yapay olsun benim olsun :D çok güzel[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Benim Hande Ataizi tipli E/Mo'um.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Buda benim waryör. Soyadıma güleni doğrarım,Türk atış zekasının bi örneği o.
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 http://img95.imageshack.us/img95/176/gw0049yh.jpg ahanda benim warrior [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 11:07 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ]
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bide bu var :) turkgw tarihinin en iyi donemiydi bence :)
Öne çıkan mesajlar