Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun müziğini değiştirmek mümkünmü?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunun müziğini değiştirme şansımız varmı?
2.haftada baydı beni yani sürekli aynı müzik.
İlk başlarda çok iyi geliyodu,oo falan.Ama artık ögh geldi.

Dosyalara bakayım dedim .dat ve tek dosya olduğu için bana bi kaç boy büyük geldi.

Koyıyım diyorum rafet el romandan "yak hadi durma" falam,daliyim adamlara en damarından : löl
Mesaj tarihi:
Bu güzel bişiye benziyor ama kendi müziklerini indiriyor gene.
Ben kendi bilgisayarımdakileri çalayım diyorum.
Neyse bunla idare edelim biraz :lol:
Mesaj tarihi:
vallaben açıyom Winamp ı kapatıyom oyun müziklerinide 512 de ram var ii çalışıyo bi sorunum yok[signature][hline]GW--Lord Khell--Dark Saga
2 be or not 2 be

Kara Pöti
Mesaj tarihi:
şu ana kadar hiç bir online oyunun müziklerini beyenmediğim için winamp rulz :)[signature][hline]Guild Wars = Mask Rayne (Bandits GuildMaster)
Lineage = Cebrail
Ultima Online = Hurricane (DV)
Mesaj tarihi:
beyler directsong.com dan mini pak i indirmis olan varsa yardımcı olabilirmisiniz ben indirdim kurdum ama sarkıları oyunda active edemiyorum options a girdigim zaman isaretin uzerine mouse u koydugum zaman suan direct song iktif degil diyor bilen varsa...
Mesaj tarihi:
beyler directsong.com dan mini pak i indirmis olan varsa yardımcı olabilirmisiniz ben indirdim kurdum ama sarkıları oyunda active edemiyorum options a girdigim zaman isaretin uzerine mouse u koydugum zaman suan direct song iktif degil diyor bilen varsa...
Mesaj tarihi:
Direct Song Support bölümünden buldum.

-For the Sorrow’s Furnace Mini-Pak, you need to be in Sorrow’s Furnace or Grenth’s Footprint to hear the music.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
  • Yeni Oluştur...