Zopik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 http://www.zopinidi.com/direct-link/ Bir nevi link arşivi. Herhangi bir programa ihtiyaç duymadan herhangi bir şekilde indirebileceğiniz şeyler bulunmakta. Bugün oturup kodladım basitçe ve daha gelişme aşamasında. Orda burda gördüğüm şeyleri buraya koyacağım. http ya da ftp olacak tabiki. edonkey, emule ya da dc linki vermek biraz mantıksız olur gibi geldi. Herhangi bir üyeliğe ya da aktivasyona gerek yok. Direk sayfanın altında bulunan formdan basitçe link ekleyebilirsiniz. Gerekli olduğunu düşündüğünüz kategori varsa buraya yazar ya da pm atarsanız ekleyebilirim.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Eyw fena değil..[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? |Lugal'dim ßen Eskiden..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 güzel/yararlı fikir :=)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Hobarey FP 2003. Saolasın[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ctrl+d yapıp arada bi sömürmeyi ihmal etmeyin efem : ) vakit bulunca epey bi link eklicem heralde.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Arayüzü de değiştirirsen güzel olur valla şu an çok kötü bir görünüme sahip ama kodlama güzel :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hmm genel olarak sadece tasarımı kötü buluyorsan pek umrumda değilde : ) okunabilirlik konusunda sorun var diyorsan öneri alıp ona göre bişeler yapabilirim ?[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Okumada bi problem yok yau :) Ben cok onemserim tasarımı ve görünümü. Sen ugrasmıycaksan ben bile ugrasırım yani. Tik gibi bişey bu bende :D Zaten cok ufak degisiklikler yapılması gereken fazla zaman gerektirmez. İlk aklıma gelen mesela linklerin altı çizikli olmasın ya da üzerine gelince altı cizilsin falan fişman. Bunun gibi yani (:[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 çok süper bi fikir bence. Ama linkler fazlalaştığında oranın içinden çıkılmaz gibi geliyor bana. İsim sırasına sokuyor sanırım kendisi ama bir de arama gibi bir şey yaparsan işe yarayabilir[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 eheh onu düşündüm. linkler 100 kadar olunca arama ve filtreleme koyacağım. kategoriye ve yayınlanan siteye göre filtre olabilecek ... ama şimdilik gereksiz gibi ..[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: toggie, 09 Ekim 2005 01:27 tarihinde demiş ki: Okumada bi problem yok yau :) Ben cok onemserim tasarımı ve görünümü. Sen ugrasmıycaksan ben bile ugrasırım yani. Tik gibi bişey bu bende :D Zaten cok ufak degisiklikler yapılması gereken fazla zaman gerektirmez. İlk aklıma gelen mesela linklerin altı çizikli olmasın ya da üzerine gelince altı cizilsin falan fişman. Bunun gibi yani (: peki. lab raporumu bitirebilirsem yarın öğlenden önce yapıcam ama pek heveslenme hani : )[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ya kendin için yapıcan ben niye hevesleneyim. Yapmıycaksan yapma :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: toggie, 09 Ekim 2005 01:27 tarihinde demiş ki: ...Sen ugrasmıycaksan ben bile ugrasırım yani. bunun için öyle yazmıştım : ))[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 eh yaparıs bişeler şimdi yapayım istersen sen de ona uygun hallet işte :) ufak bir iki düzenleme sadece[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 http://www.geocities.com/illuminatiguild/index1 Al sana =) Böylelikle arayüzü kısa bir sürede yoksunluktan kurtarmış olduk. Sırf can sıkıntısından yaptım yani. Böyle yap diye yapmadım (:[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar