Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Direct-Link

Zopik

Öne çıkan mesajlar

http://www.zopinidi.com/direct-link/
Bir nevi link arşivi. Herhangi bir programa ihtiyaç duymadan herhangi bir şekilde indirebileceğiniz şeyler bulunmakta. Bugün oturup kodladım basitçe ve daha gelişme aşamasında.

Orda burda gördüğüm şeyleri buraya koyacağım. http ya da ftp olacak tabiki. edonkey, emule ya da dc linki vermek biraz mantıksız olur gibi geldi.

Herhangi bir üyeliğe ya da aktivasyona gerek yok. Direk sayfanın altında bulunan formdan basitçe link ekleyebilirsiniz. Gerekli olduğunu düşündüğünüz kategori varsa buraya yazar ya da pm atarsanız ekleyebilirim.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Okumada bi problem yok yau :)
Ben cok onemserim tasarımı ve görünümü. Sen ugrasmıycaksan ben bile ugrasırım yani. Tik gibi bişey bu bende :D
Zaten cok ufak degisiklikler yapılması gereken fazla zaman gerektirmez. İlk aklıma gelen mesela linklerin altı çizikli olmasın ya da üzerine gelince altı cizilsin falan fişman. Bunun gibi yani (:[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 09 Ekim 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
Okumada bi problem yok yau :)
Ben cok onemserim tasarımı ve görünümü. Sen ugrasmıycaksan ben bile ugrasırım yani. Tik gibi bişey bu bende :D
Zaten cok ufak degisiklikler yapılması gereken fazla zaman gerektirmez. İlk aklıma gelen mesela linklerin altı çizikli olmasın ya da üzerine gelince altı cizilsin falan fişman. Bunun gibi yani (:
peki. lab raporumu bitirebilirsem yarın öğlenden önce yapıcam ama pek heveslenme hani : )[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
direct-link
Fikir Yurdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...