makromedya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya delirecem patlayan itemin hattı hesabı yok ko dayken +7 ye basıyodum ke de +5 bile yapamıyorum nasıl işbu full plateler rahat çıkıyo ama , chıtın.shard. unig benzeri şeyler olmuyo 3 milyarlık item patlattım ya çıldırcam lütfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 artık eskisi kadar kolay olmayacak demiştik. aldığın +7, +8 itemların %99u dupe. +6lar da belki :) yazık olmuş harcadığın paraya.. ama yakında çözücem. az kaldı sayılır. size kendi kodumu göndericem[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromedya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 eyvahhhhhh desene bizim dv dupe yandık valla dğnyanın parası gitti ona +7 almıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 darkvane diyorsun değil mi? bence kurtuluşun yok artık. ban :P[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromedya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ağzından yel alsın be dur aaa oyunu bıraktıracaklar bana yeter artrık şu dupe illetine biçare bulsunlar bu arada 1 haftadır bende dark vane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 çok göze batar o. kurtul..[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alengirli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 abı herkez yapıo bu dupe yı bı bız bulamadık bu olay yaklaşık 5 aydır var fazla kışı bılmıodu mesela ben zamanında 15 m e fıre blast almiştım dex 9 belt düştü bana 100 m yazdım belkı alan cıkar dıye adamın bırı geldı anında aldı şaşırdım yanı o zamn100 m bulmak ımkansızdı en ıyı adamlarda anca vardı o kadar para bırı yazsın su dupe ısını barı bılıosa herkez bılsın bılmıosa kımse bılmesın kı oyunun tadı cıksın bıraz adalar lvl 50 de +7 +8 shardlarla gezıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromedya Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yaaa ne dupesi yaaa adam gibi oynayın kardeşim bu oyun zorrrr kafanıza sokun şunu dupeymiş insanların emeğine yazık ama ya her kez yapıyo diye sendemi yapacan ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: makromedya, 08 Ekim 2005 23:09 tarihinde demiş ki: yaaa ne dupesi yaaa adam gibi oynayın kardeşim bu oyun zorrrr kafanıza sokun şunu dupeymiş insanların emeğine yazık ama ya her kez yapıyo diye sendemi yapacan ayıp ayıp +1 ayrıca dupe olayı kapandı diye biliyorum yani kendinizi fazla zorlamayın :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar