eldebaren Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 fragman piyasada senaryo hakkında bi ipucu gözükmüyo ama aksiyon hat safhada diyebilirim bu arada ben kingsley ve michael madsen abilerimde oynuyolar filmde sadece onların hatrı i,çin bile izlerim ben... [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 03:42 tarihinde, eldebaren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ehehe imdb de 2.2 not almi$ sufer valla kesin gormeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 eh eh film elime dvd bazında geçti(illegal olarak tabi) bu gece izliyip bi yorum yaparım artık... nıhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 dvdrip'ini bekliyoruz ailecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 lanet olsun çok kötüymüş film kallavi oyunculuklar bile(kingsley-madsen vb.) kurtaramıyo filmi hele bide filme parça kaymuşlar(eski bi türk sineması değişidir bilenler bilir...)tam olmuş anasını satıyım allahtan paso aksionda 2 saat geçiyo(evet bide utanmadan 2 saat sürüyo) sözün özü beğenmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar