Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayılıorum şu kızlara :)

Grizzly

Öne çıkan mesajlar

Kız - erkek diye konuyu ele alacağınıza insan olarak alın. Sırf kızlar mı yapıyor bu tür kahpelikleri???

Ne erkekler bilirim, dünyadaki hiçbir yollu kız eline su dökemez kahpelikte...

Bir kız eğer sizi incitmişse, bilin ki onu daha önce bir erkek fazlasıyla incitmiştir...

Ne yazık ki bu bahsettiğim erkek nüfusunun denyolukları yüzünden saf temiz insanlar harcanıyor boş yere...[signature][hline]Hatalıysam 155

[Bu mesaj Keyzar tarafından 08 Ekim 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kızlar hepsi böyle degil ama bence cogunlugu böle.Erkeklerinde %95.6si haywan ne var yani[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim
Korkun benden
Eski Öküz Yeni Aşık
Bodrack The Tuvalet Psycho is back
[ quote ]fede, 02 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
aa vanille bayanmış laaan

allah belamı versin hep erkek diye okuyodum ben hatta bu top mu diyodum içimden :D:D:D:D [ /quote ]

[Bu mesaj Bodrack tarafından 08 Ekim 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grizzly, 08 Ekim 2005 00:38 tarihinde demiş ki:

vatikana papa olmaya gitcem!

Topici gayet sakin ve ciddi bir biçimde kelime bile atlamadan okurken gelen bu sözcüklerle ciddi bir yorum yapmamı beklemeyin.
Şaka bir yana Çok çekmissin ve inatla çekiyorsun tebrikler.Ben olsam ya bi kaza çıkmıştı elimden yada sakin bir biçimde bir daha hiç görüşmemeye çalışmak üzere ayrılmıştım çevrelerinden.
Bu dostum olayıda komedi.Geçirdiğimiz yaz sadece 3 kız bana en yakın arkadaşlarımız bizi seviyor dedi ve ağladı-nedensede olay olduktan sonra ilk olarak bir erkeğe(yani bana) anlatıyolar-.Hay allahım.Verdikleri cevap standart.Neyse şimdi germiyeyim insanları.
Bırak uraşma hatunlarla.Bi yolunu bul köşeyi dön.Ondan sonra kendileri dönerler.İddiaya varım hatun ve ya hatunlara ayırdığımız zamanları veya onları düşündüğümüz zamanları köşe olmayı düşünerek geçirseydik köşeydik.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordOfBlood, 08 Ekim 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
said:
Grizzly, 08 Ekim 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
ya yok genel anlamda kast etmemiştim afedersiniz ya . hayatta yapmam öle bişi özür dilerim :( bak bu hiç aklıma gelmemişti.

tamam sadece bu anlattığım hikayelerdeki şahıslara hitap olsun. gülün geçin.
gerçekten özür dilerim :(

Abi boşver kızların %95.6sı böle, yani genelleme yapabilirsin!

bu oranı hangi "güvenilir" kaynak belirlemiş acaba[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kızdan ilk gördüğüm anda hoşlandım. benim dişi wersiyonumdu düşünce ve davranış olarak ama olmadı napalım. şöle şeyler oldu:
oturup konuştuğumuz gün:

-yok ben hüseyini bitirdim.
kız telefonda ağlamaktadır:
-serhat nolur benmi yannız bırakma.
ertesi akşam mesaj atar:
-serhat ne güsel sen bana değer veriosun çok iisin.

ee bende bunların üstüne açıldım kıza:
-ben seni arkadaşım gördüm
ohannes chicken burger!!! ya bayan arkadaşlar şu arkadaşımsın lafını red ederken sölemeyin dumur oluorum.

bu olay cok canımı sıkıyor benim pasa pasa olmaz de bitsin kardesim yok arkadasımsın bilmemne aynı olay basıma geldi

said:
Grizzly, 08 Ekim 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
şu kızların bana yaptıkları kimsenin başına gelmemiştir

Geldi geldi[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım ayaklarına yattı sonra dedim madem oyle bana git de dedim ben diyemem dedi sonra öss ayagına yattı vs vs çook uzun hikaye ya hiç yazasım yok çok komik aradaki olaylar =) loglara bakıp bakıp gülüyorum hala =)[signature][hline] Loves are masturbating now..
Sosyal ağlarda paylaş

@Bungala:

yok be canım ne ciddi mesaj yazıcan zaten geyik yapıoz burda :horace: ben düşündükçe gülüorum. güzel işeyler bunlar bence. yaşanırken deil ama sonra düşündürken çok gülüo insan :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...