Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kızlar kakadır.[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 lordofblood: ossun bulucam 4.6 :horace: fammy: haklısın kızlar için yapmadığımız şey yok :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Kaynak filan bulursan haber ver. Arkamda 3milyar erkekle gelecem oraya:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Şöyle nacizane bir laf edersek... Kızdır aşık olunur kızdır sevilir tutulunur, Erkektir aşık olur her zaman papazı o bulur ... :) yani %4.6 5 ne ferkader gönüller 1 olsun yeter
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 off ne 2liktir o öyle :horace: ben kara verdim zati. 2 senedir elim kız eline değmedi. ondan öncesindede bişi yok zati. vatikana papa olmaya gitcem! gayet sağlamım. tewslerden rahat geçerim yane:horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Abi bende Halife olayım, kızların hepsini aya koloni kurup oraya yollayalım. Dünyada bize kalsın:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Kırık Kalpler Klubü :P tam bize göre bi klupte kursak mıııı kurmasak mı yani bilemiorum :P topik senin karar ver kuralım hehe
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kuralım ya bıktım abi sokakta yürüken ilahi söylenmeye: gel gör beni beni aşk neyledi!! falan. bıktım ya . bende neşeli bişiler sölim istiorumn :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: LordOfBlood, 08 Ekim 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Abi bende Halife olayım, kızların hepsini aya koloni kurup oraya yollayalım. Dünyada bize kalsın:D Halife deilde seni klubün Sorumlu BAŞKAN ı yapalım malum şu sıralar başkanlık vs moda :P
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Yok abi grizzyde papa olacak yani beranber çalışacaz:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Kutsal aşk tapınağını aya taşıalım diosun ii peki o zaman ne diyim ben ... :) Aşka geldim sahura kadar yazarım bu gazla :P
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bende yazarım, yeterki kızlar hakkında haince planlar yapalım:D:D:D:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 nihohohohoh :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Plan yapsakta yapmasak ta bizi oynatırlar ya ben ne güller taşıdım yaprakları dökülürken dikenlerinden kurtulmaya çalışıodum :)
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 3 ümüz sabaha kadar klubu tescil ettirsekte bari işe yarasa... Yani bu böle gelip böle gitmesin kalpler kırılmasın yaaa
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Abicim hepisini toptan köle yapmalıyız bence. Bi film vardı, nicole oynuyordu hani, sminford kadınlarımı ne, onun gibi yapalım.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Köle yaparsak hırçınlaşırlar ama yaa bırakın beni gitmek istiorum vs.. Güselce yaklaşmalı psikolojik baskı ile mutluluğu yaşamalılar :P
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bazen düşünüorum dünyada tek erkek ben kalmışım.ç tüm kadınlar peşimden koşuıor. kaçıorum kaçıorum ama nereye kadar. ve beni yakalıolar. ve sonra..........[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Grizzly, 08 Ekim 2005 01:02 tarihinde demiş ki: bazen düşünüorum dünyada tek erkek ben kalmışım.ç tüm kadınlar peşimden koşuıor. kaçıorum kaçıorum ama nereye kadar. ve beni yakalıolar. ve sonra.......... Senide öldürüyolar:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 olca bu zati. bende başka bişi düşünememiştim :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 adres verin ben de hallederim öldürme işini...yeter ki bir daha görmiyim böyle topikler..[signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ama ne olursa olsun ne kadar genellde böle olursa ossun lar seviorum ben kızları.:horace: bu başımdan geçenler mesela anlattıkça düşündükçe gülüorum. iiki kızlar yinede:horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Grizzly, 08 Ekim 2005 01:13 tarihinde demiş ki: olca bu zati. bende başka bişi düşünememiştim :horace: Merak etme tam o anda ben hortlayıp hepiciğini birden keserim!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 tam playboy çıktı la bu[signature][hline]Trust No One
Öne çıkan mesajlar