Mithr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Issız Bir Adaya Düşmeden Önce Yaniniza Alacağiniz Düşük Fiyatli Yüksek Ses Kaliteli Yüksek Hafizali(Az Hafizali Olup Kart Slotu Da Olabilir)Mp3 Playerin Markasi/Modeli Ne Olurdu? IPod Haric[signature][hline]o_O |Under-Dark| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Creative Zen Touch 20 GB Issız ada ne alaka ya? :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bilmem uykum geldi galiba :-P *Zıbarir *[signature][hline]o_O |Under-Dark| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: nileppezdel, 09 Ekim 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Creative Zen Touch 20 GB Issız ada ne alaka ya? :) Fiyatini alabilirmiyim acaba?[signature][hline]o_O |Under-Dark| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 creative nomad muvo 4 gb. 287 ytl ye almıstım ama simdi satılmıyo diye biliyorum.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Zen Touch 20 gb doğru yerden alırsan ucuza bulursun. Her koşulda ipod'dan daha ucuz. 350-400 ytl arası bişeye aldım ben. Kaçak da değil, akmerkez'in oradaki yalçınlar'dan aldım. Ayrıntılı bilgi almak istersen ÖM at. Yatıyorum birazdan. Yarın cevap veririm.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar