Revell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Arkadaşlar bende Excel in TR versiyonu var fakat bana ENG versiyonu gerekli. Arama yaptım ama daha önce açılmış bir konu göremedim. Benim sorum, Excel in TR dilini ENG ye çevirebilirmiyiz veya herhangi bir yama benzeri dosya ile bu değişikliği yapmam mümkün mü, Türkçe Excel de fazla birşey yapamıyorum hangi formulün ne olduğunu bile çözemiyorum.[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 evet iğrenç bi olaydır o ya EĞER(A1 falan diye komut mu kasılır ya nerde kaldı if in güzelliği[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kimse bilmiyor galiba bu gidişle yenisini alcam.[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bildiğim kadarı ile yok. Yenisini alman gerek[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar