Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Riff i hoşuma gittiği için birkaç kere baktım ben.ama rap+rock sevenlere öneririm seversiniz.. Puff Daddy feat Jimmy Page - Come With Me Godzilla filminin soundtrack i..[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Jimmy Page!!!! Hastasıyım :) Oleeeeyyy, hemen indiriyorum[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Dinledim, çok güzelmiş :) Saol Polly![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 08 Ekim 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 riff hosuma gitti derken... led zeppelin - kashmire zaten onun disinda pudd daddy midir ne karin agrisiysa, sacma sapan vizildiyo[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Wendigo, 08 Ekim 2005 17:12 tarihinde demiş ki: riff hosuma gitti derken... led zeppelin - kashmire +1[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 rap sevmem zaten içinden rock ını ayırıp dinliodum ben (=[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely
LoWNeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 P.daddy ıle jımmy page bunu godzılla soundtrack olarak yaptılar kac yıl once.Orjınalını dınleyın rap+rock nekadar bosmus anlıcaksınız.
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 daha o zmn dinlemiştim işte bu şarkıyı[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely
Öne çıkan mesajlar