wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Az once gittim gordum... Soyleyecek soz bulamiyorum, hayatimda Cem Yilmaz gosterileri disinda da bu kadar cok guldugumu hatirlamiyorum... http://www.imdb.com/title/tt0396269/ Kesinlikle kacirmayin... Gulmekten oleceksiniz (saka degil agliyordum gulmekten)[signature][hline]Bal adam...
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hmm, e yuh 30 Eylulde gosterime giriyor Turkiye de... Linki: http://www.beyazperde.com/film/2562 Adi da Davetsiz Capkinlarmis... hmm... Neyse 30 Eylulde gidin izleyin yukaridai yorumuma ekleyecek baska bir sey yok... NOT: Ekstra bilgi vermek icin uplanmistir...[signature][hline]Bal adam...
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 heh super bisi acaip komedi thumbs up[signature][hline]
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 boş, güzel, klasik..komik, idare eder, belki.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 dün gittim.. oldukça iyi bi komedi filmi, tavsiye edilir[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sonu tam bomba :D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Abus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 komik, ikincisi yolda.[signature][hline]Love is Divine
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 durum komedisi gibi mimikler insanı güldürüyor. bu konuda American Pie üstüne tanımam.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 American Pie kadar olamaz tabii ki ama yine de mükemmel bir film.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bugün gittim mükemmel arkadaş gülmekten yerleri yumrukluodu herkes ona bakıodu o ayrı ama nese :P[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. With a Kiss , I Die
Öne çıkan mesajlar