wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Az once gittim gordum... Soyleyecek soz bulamiyorum, hayatimda Cem Yilmaz gosterileri disinda da bu kadar cok guldugumu hatirlamiyorum... http://www.imdb.com/title/tt0396269/ Kesinlikle kacirmayin... Gulmekten oleceksiniz (saka degil agliyordum gulmekten)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hmm, e yuh 30 Eylulde gosterime giriyor Turkiye de... Linki: http://www.beyazperde.com/film/2562 Adi da Davetsiz Capkinlarmis... hmm... Neyse 30 Eylulde gidin izleyin yukaridai yorumuma ekleyecek baska bir sey yok... NOT: Ekstra bilgi vermek icin uplanmistir...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 heh super bisi acaip komedi thumbs up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 boş, güzel, klasik..komik, idare eder, belki.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 dün gittim.. oldukça iyi bi komedi filmi, tavsiye edilir[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sonu tam bomba :D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 komik, ikincisi yolda.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 durum komedisi gibi mimikler insanı güldürüyor. bu konuda American Pie üstüne tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 harika bir komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 American Pie kadar olamaz tabii ki ama yine de mükemmel bir film.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bugün gittim mükemmel arkadaş gülmekten yerleri yumrukluodu herkes ona bakıodu o ayrı ama nese :P[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. With a Kiss , I Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar