Korax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mart 2005 te ankara zuhal müzikten alındı,hiç bir problemi yoktur. Çift giriş(active-passive) 7 band graphic eq var üzerinde,aux-in,line-out ve effect giriş-çıkışları vs.. dizaynı monitör gibi olup,aynı zamanda dik bi şekildede kullanılabilir. 100 watt olup8 ohm'dir.15" alüminyum hoparlör vardır üzerinde.Combo'dur.Hiçbirşekilde,çatlağı patlağı çiziği problemi yoktur.Gözüm gibi baktım zaten,ampeg alacağım için satıyorum.Sahne için birebir,açıkhava konserde bile kasmadan rahatca kullandım aleti.(10/6 volume açarak) Evdeyse max açtığım volume 2,komşular falan yoksa 3 :D Ankaradayım unutmadan yazayım,kargo falan düşünmüyorum.Şunuda belirtmemde fayda var,neredeyse 30 kilo kadar.Yani ufak tefek bişey değil. Buyrun resmi. [spo1=ahada resmi] [/spo] Fiyat olarak; 475 $ olarak düşündüm.Sıfırı 550 $ + Kdv idi enson şusıralar ne durumda tam olarak bilmiyorum ama pek düştüğünü sanmam.İlgilenenler bana pm ile ulaşabilir. [signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax[Pati halay ve bale ekibi kurucusu][Bu mesaj Korax tarafından 08 Ekim 2005 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bugun sıfır fiyatının 630 $ + kdv ye yükseldiğini duydum,zuhal müzikte.Nakit olarak oradan max indirim alabileceğiniz fiyat 530 $ (Sıfır fiyatı)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar