Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Pngnin 6600 GEforceunu yeni aldım ve açıkcası gf5500den sonra ilaç gibi geldi :D . İnanılmaz bir performans artışı var , özellikle world of warcraftda . Wowda: fx5500 800*600 24 bit düşük kalite ortalama 20-30 fps gfroce6600 1024*768 24 bit orta kalite 45-75 fps Ummadığım kadar iyi çıktı kart herkese tavsiye ederim , Bunun gtsi nasıl bişeydir onuda ayrıca merak ettim :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bende de 6600 var, son derece memnunum. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 GT'si çok daha iyi. 9800PRO, 6600'ü tokatlıyor.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 X800GT ise 6600GT'yi tokatlıyor =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 7800 de hepsini tokatlıyor ona kalsa ama 6600unfiyat performans oranından iyisini bulamazsın şu an piyasada . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Hayır, "X800GT" 6600GT'yi hem fiyat, hem de performans olarak tokatlıyor.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Dunedain, 07 Ekim 2005 19:11 tarihinde demiş ki: 7800 de hepsini tokatlıyor ona kalsa ama 6600unfiyat performans oranından iyisini bulamazsın şu an piyasada . 9800PRO daha iyi ve daha ucuz.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 şöyle netten ekran kartı fiyatlarına bakacağımız 3-4 link verin bare:)[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 6600 kesinlikle 9800 den daha iyi bir kart bence.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ..EKRAN karti satin alabileceginiz linkler... estore data.com.tr dijitaltrend tellioglu bilgisayar mavi bilgisayar veribilisim bogazici pc hipernex www.hepsiburada.com www.ideefixe.com www.gigatek.com[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Gigatek'ten hiçbir şey almanızı önermem. Geçen yıl oradan sistem almakla büyük bir hata ettim ben, siz etmeyin.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Vga = $ = ölüm abi napıcam bilmiyorum fx 5200 stuck on you.. oldum ya para yetmiyo abi napıcam nedicem 256 mb geçmem lazım artık ama off off bildiğiniz fiyatı uygun site war mı veya el altı :P[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar