Darktr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 47 Hunter Karus Bana yardım edebilicek ve online oranı yüksek bir klan arıyorum[signature][hline]Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Arıyor Server: Burning Legion MSN: [email protected] [Bu mesaj Darktr tarafından 08 Ekim 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 imzanda nie 60 yazıo 60 lvl bırakılırmı[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Innhosstess e 500 k ver alıyo clana. zzZz.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 puahahah[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: CaNNi, 08 Ekim 2005 13:34 tarihinde demiş ki: Innhosstess e 500 k ver alıyo clana. zzZz. HASTAMISIN?!!? Adam insan gibi sormuş . Clan aradığını söylemiş sen .... gibi cvp vermişssin bravo bide oyuyunu oynamayan insanlar neden buraya gelir post kasar anlamıyorum :|[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Hehe public hero necro atıldı yine olaylara. Her clan arıyan topic açarsa clan topiğinden geçilmez burası. Sizin gibiler yüzünden bıraktım knight ı. Nasıl olsa böyle cahilliğiniz devam edicek. Devam koçum.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Lam doğru konus pati nin belli bi kuralları olmasa gösterirdim oradan konusmayı :/ klavye delikanlıları[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bırak necro ezikleri adam gibi konuşmayı bilmiyolar benim gibiler yüzünden bırakmışmış .... Siz knight online dupe hack öle böle uraşırken ben sağlam online oyunlarda arkadaş çevresi kurarak online oynamayı öreniyodum şu anda wowda 60 lvl karakterim var, patiden bi çok arkadaşım var oyunda olan arkadaşlar oynuyo diye ko'ya başladım. 60 lvl mage world of warcraft oyyununn... Klan mlan aramıyorum senin gibi birisinin klanına düşebilcem için arkadaşlarımda oluşan bi klan kurmak en iyisi adam gibi cevap veren ve --veremeyen-- herkese teşekkürler[signature][hline]Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Arıyor Server: Burning Legion MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar