erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 arkadaşlar usa serverine yeniden dönüorum diğer serverlerden hayır gelmicek bana.cypherda lvl 30 rezzerla oynuorum rezzer çok zevkli geldi bana bide stryim super zevkli[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 sevindim ama yanlış yapıyorsun oynama bence :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: MrAndersson, 08 Ekim 2005 19:56 tarihinde demiş ki: ya başlığa bakınca bi an korktum neyse allahtan düşündüğüm şey değilmiş :D:D zuhahahahahaha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: MrAndersson, 08 Ekim 2005 19:56 tarihinde demiş ki: ya başlığa bakınca bi an korktum neyse allahtan düşündüğüm şey değilmiş :D:D işallah dediğin düşündüğüm şey değildir zaten öle olsaydı knight online bölümünde ne işi olurdu:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 :D zaten benim bildiim öle şeyler douştan olurmuş ben douştan beri erkeğim:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar