lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 arkadaslar hangisinin defansı daha iyi oluyor? yani ben defansı çok yüksek bi acc acmak istiyorum. czde adamların bana 828 defansıma karsılık 1000 koymasından bıktım. bide 62 lvl (jud. acık) bi bp mi daha güclüdür?? 62 lvl warriormu?? (itemler aynı derece iyilikte) ... cvplarınızı bekliyorum.[signature][hline]Name: Akurah Nation: Hunter/Karus Job: Paper Rogue/Archery Level: 54 Clan: Supernova Server: Diez Np:5xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bu İşi Bilen birisi lütfen cvp yazsın[signature][hline]Name: Akurah Nation: Hunter/Karus Job: Paper Rogue/Archery Level: 54 Clan: Supernova Server: Diez Np:5xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bence priest ol en başta int priest buffer ol sonra +60 olunca bp olursun warriorun defansı daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 peki defans için hangisine verilmesi lazım ? str ? int _ mp _? hangisine ??? defansın artması için ?[signature][hline]Name: Akurah Nation: Hunter/Karus Job: Paper Rogue/Assasian Level: 57 Clan: InTouCHaBI3 Server: Diez Np:5xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: lupin, 08 Ekim 2005 16:24 tarihinde demiş ki: peki defans için hangisine verilmesi lazım ? str ? int _ mp _? hangisine ??? defansın artması için ? stat olarak verince defans artmaz defans verici item alırsın warior için ise 94 hp gerisi str yaparsın armor giyersin defansın anca böyle artar :) bide buff ile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 peki bana defansı en yüksek olabilcek rogue itemleri yazsana .. mesela söle giyinirse çok iyi olur. ama 1milyar dolara kadar itemleri yaz. 1milyar doları asmasın itemler.[signature][hline]Name: Akurah Nation: Hunter/Karus Job: Paper Rogue/Assasian Level: 57 Clan: InTouCHaBI3 Server: Diez Np:5xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 itemlerim çok iyiydi ama satmak zrunda kaldım. şimdikiler +6 chitin set 2 tane +6 mirage. +7 +6 +5 dex yüzükler. naparsam defansım çok iyi olr u??[signature][hline]Name: Akurah Nation: Hunter/Karus Job: Paper Rogue/Assasian Level: 57 Clan: InTouCHaBI3 Server: Diez Np:5xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 2x rol :D (her bi rol da baya bi bonus ve 50 defans var ) 1 priest pendant (valla onda ne vardı unuttum ama bi moradonu gez onu bulamazsan lycaon pendant al 30 defans var ) rogue erraring di neydi onları kullan :) ama baya bi atutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 iii bir asasin icin 200gb para lazim :) 3 te 1 hazir geri kalan icin kasiorum..itemlere gelince sunlari dizcem.. 2 dene ROL 1 dene priest pendant+1 2 dene rogue earings 1 dene elf belt ve bunlarin yanina +8 chitin set koyarsan def yaklasik 985a(300 acli tabi) olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar