erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya partyde diildim zatende biz basılıoduk onlar diil öle 175 np olu verdi neyse 0 np derdinden kurtulduk:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beax_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 lan sen harbi eziqmişsin :D KOPTUM SPOİLER KESİOLAR :D MUHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya salakmısın beax ya bu oyunu yeni indirdim japon serveri[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Aware3___, 08 Ekim 2005 16:34 tarihinde demiş ki: said: erayyirik, 08 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki: ewt bi de üstünde shell var aware msn varsa versene bu arada [spo1=bu rogue niye böle renk renk][/spo] o roguenin üstündeki kırmızı şey reziztance giysisi bayaa bi reziztancesi var özel olarak yapılıyor (nası yapıldıını bilmiyorm) bide siyahlı bi giysi oluyor oda süper defanslı :D ama galiba repair edebiliyosn [email protected] ya kankı bızım armor of destructıon gıbı oluo o kırmızı weya sıyah gıysıler dedıgın gıbıde tamır edılmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar