Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

arkadaşlar japkodayken spoilerların ordayken birden üzerime 250 civarında kişinin savaş içinm czye koştuklarını gördüm ama bazılarının ismi yeşildi ve dikdörtgen bir şekilde yeşille çevriliydi bu ne olabilir [spo1=bu][/spo][signature][hline]artık okullar açıldı:(

Mesaj tarihi:

niye eziq diosun ya savaşa 3. kez girmişken adamım hacklenmişti ben onun için bilmiorum savaşı pek bu arada bi de şuna bakın [spo1=hem mirage hemde kalkan][/spo][signature][hline]artık okullar açıldı:(

Mesaj tarihi:

anlamadıım onun için str gerekmiomu zaten staffla kalkanıda gördüm şimdide spoiler kesio herkes:D [spo1=:D][/spo][signature][hline]artık okullar açıldı:(

Mesaj tarihi:
ya bak şimdi bu her serverda olur
savaş var ve dier taraf sizi basıcak
bunlar kapıda bekler adamları kesmek için
canları sıkılır dalarlar spoilerlara :)

[Bu mesaj Aware3___ tarafından 08 Ekim 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hmm ok bu arada birinin elinde eldiven gibi bişey var yumrukla mı dalcak acaba dur şimdi koyuyom spoiler bekle biraz[signature][hline]artık okullar açıldı:(
Mesaj tarihi:
dur gerek yoq
bak oda bi silah
club class ına giriyor ama bayaa bi warior kullanıyor
haa bide o 2 çeşit :P
birisi possion lu
birisi lighting damageli
defans bonusu olduğu için kullanıyorlar
Mesaj tarihi:

[spo1=buda yelpaze][/spo] aware bişey sölicem birazdan orclar bazıp beni öldürmezler dimi yani birden kafama nova yersem kötü olur:D[signature][hline]artık okullar açıldı:(

Mesaj tarihi:
vay ii o zaman.şu an yanımda biri duruo onun +8i var elinde posion lı diğer elindede defender of the lordmudur nedir o kalkandan var hani uskoda birine çımışya bugün şimdi ss lamaya üşeniorum onun için:D[signature][hline]artık okullar açıldı:(
Mesaj tarihi:
said:
erayyirik, 08 Ekim 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
vay ii o zaman.şu an yanımda biri duruo onun +8i var elinde posion lı diğer elindede defender of the lordmudur nedir o kalkandan var hani uskoda birine çımışya bugün şimdi ss lamaya üşeniorum onun için:D

çok iyi bi priestmiş ozaman :)
Mesaj tarihi:
said:
erayyirik, 08 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
ewt bi de üstünde shell var aware msn varsa versene bu arada [spo1=bu rogue niye böle renk renk][/spo]

o roguenin üstündeki kırmızı şey
reziztance giysisi
bayaa bi reziztancesi var özel olarak yapılıyor (nası yapıldıını bilmiyorm)
bide siyahlı bi giysi oluyor
oda süper defanslı :D
ama galiba repair edebiliyosn

[email protected]
Mesaj tarihi:

[spo1=savaş devam edior][/spo]

yanlız benim np 0 yerine 150/175e çıkmış ben ölüyken size yazı yazıodum acaba size yazarken orclar ölünce banmı np geldi[signature][hline]artık okullar açıldı:(

• Yeni Oluştur...