erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 arkadaşlar japkodayken spoilerların ordayken birden üzerime 250 civarında kişinin savaş içinm czye koştuklarını gördüm ama bazılarının ismi yeşildi ve dikdörtgen bir şekilde yeşille çevriliydi bu ne olabilir [spo1=bu][/spo][signature][hline]artık okullar açıldı:(
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 eziq :D demekki savaş başlamış commanderlar seçilmiş
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 niye eziq diosun ya savaşa 3. kez girmişken adamım hacklenmişti ben onun için bilmiorum savaşı pek bu arada bi de şuna bakın [spo1=hem mirage hemde kalkan][/spo][signature][hline]artık okullar açıldı:(
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bu rada civciv olamı sölüosanda japkoyu yeni nidrdim lvl 22:D[signature][hline]artık okullar açıldı:(
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bunu japkodaki herkes yapıyor :) hem kalkan hemde staff veya assasin ise dagger :P
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 anlamadıım onun için str gerekmiomu zaten staffla kalkanıda gördüm şimdide spoiler kesio herkes:D [spo1=:D][/spo][signature][hline]artık okullar açıldı:(
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya bak şimdi bu her serverda olur savaş var ve dier taraf sizi basıcak bunlar kapıda bekler adamları kesmek için canları sıkılır dalarlar spoilerlara :) [Bu mesaj Aware3___ tarafından 08 Ekim 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 haa bu arada o fire rezist ile arkadaşını tp lemeyi 2. sayfaya bırak :P hp pot u biraz yukarıya bırak ;)
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hmm ok bu arada birinin elinde eldiven gibi bişey var yumrukla mı dalcak acaba dur şimdi koyuyom spoiler bekle biraz[signature][hline]artık okullar açıldı:(
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 [spo1=bu][/spo][signature][hline]artık okullar açıldı:(
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 dur gerek yoq bak oda bi silah club class ına giriyor ama bayaa bi warior kullanıyor haa bide o 2 çeşit :P birisi possion lu birisi lighting damageli defans bonusu olduğu için kullanıyorlar
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 sen bilsen bile ben koyim çünkü bilmeyenler görsün.bu arada bugün completeler 2mdu mageler için:D[signature][hline]artık okullar açıldı:(
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 evt priest chitinlerde 50k dan alıcı buluyor :D
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 [spo1=buda yelpaze][/spo] aware bişey sölicem birazdan orclar bazıp beni öldürmezler dimi yani birden kafama nova yersem kötü olur:D[signature][hline]artık okullar açıldı:(
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 town un ortalarında bekle karışmazlar :) haa bide o yelpaze int priestlerin en iyi silahı diye biliyorum :) japkoda oynadığım zamanlar tek hayalim o idi :D
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 vay ii o zaman.şu an yanımda biri duruo onun +8i var elinde posion lı diğer elindede defender of the lordmudur nedir o kalkandan var hani uskoda birine çımışya bugün şimdi ss lamaya üşeniorum onun için:D[signature][hline]artık okullar açıldı:(
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: erayyirik, 08 Ekim 2005 16:30 tarihinde demiş ki: vay ii o zaman.şu an yanımda biri duruo onun +8i var elinde posion lı diğer elindede defender of the lordmudur nedir o kalkandan var hani uskoda birine çımışya bugün şimdi ss lamaya üşeniorum onun için:D çok iyi bi priestmiş ozaman :)
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ewt bi de üstünde shell var aware msn varsa versene bu arada [spo1=bu rogue niye böle renk renk][/spo][signature][hline]artık okullar açıldı:(
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: erayyirik, 08 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki: ewt bi de üstünde shell var aware msn varsa versene bu arada [spo1=bu rogue niye böle renk renk][/spo] o roguenin üstündeki kırmızı şey reziztance giysisi bayaa bi reziztancesi var özel olarak yapılıyor (nası yapıldıını bilmiyorm) bide siyahlı bi giysi oluyor oda süper defanslı :D ama galiba repair edebiliyosn [email protected]
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 a.q orclar geldi kafama 100 tane nova yedim shelliş warriorlar içeri girdi[signature][hline]artık okullar açıldı:(
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 [spo1=+8 elixirler çok fazla][/spo] [spo2=nova yağmuru][/spo][signature][hline]artık okullar açıldı:(
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 sende oyundan çık bi 30 dak sonra girersin :) ama kal izle istiyosn
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 [spo1=+8tırmık ve kılıç][/spo][signature][hline]artık okullar açıldı:(
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 [spo1=savaş devam edior][/spo] yanlız benim np 0 yerine 150/175e çıkmış ben ölüyken size yazı yazıodum acaba size yazarken orclar ölünce banmı np geldi[signature][hline]artık okullar açıldı:(
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 valla bende anlamadım nası oldu ama eer party de isen öyle olur onlar kazanmıştır :P[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar